Artikel

Droomvideo: roadrtrip Bali zonder internet

Rondreizen zonder internet? We kunnen het ons niet meer voorstellen! Wat zouden we zijn zonder Google, GPS op onze mobiele telefoons en geen reisblogs met tips die we kunnen raadplegen… Gewoon rondreizen met behulp van je eigen intuïtie en tips van locals. Dat is wat deze mannen deden! Ze trokken naar Bali en namen gelukkig wel hun camera’s mee. Het werd een droomvideo van een ultieme roadtrip door Bali!

 

Roadtrip door Bali

Devin Supertramp en zijn vrienden maakten de ultieme roadtrip door het Indonesische eiland Bali. Dat is sowieso al een droombestemming, maar de manier waarop zij hun reis hebben vastgelegd maar het extra bijzonder. De exacte route die de mannen maakten is niet bekend, maar dat ze een hoop bijzondere plekken hebben gezien, dat is wel duidelijk. Een roadtrip is ook de allerbeste manier om Bali te ontdekken, want op één plaats blijven is echt zonde. De stranden van Bali zijn namelijk fantastisch, maar dat is het binnenland ook. En zo groot is het eiland ook weer niet en je kunt best wel veel zien en doen in bijvoorbeeld twee weken. Liever met een leuke groep singles Bali ontdekken? Kijk dan even bij avontuurlijke singlereizen!

One day offline

Wist je dat volwassenen tegenwoordig zo’n 150 keer per dag hun telefoon checken? En dan bijna iedereen z’n telefoon al in z’n handen heeft gehad voordat we ‘s morgens überhaupt het bed uit zijn? Het was de aanleiding voor luchtvaartmaatschappij Cathay Pacific om het project #onedayoffline in het leven te roepen. Daarmee roepen ze reizigers op om ook eens een dag in een ander land door te brengen, zonder gebruik van het internet.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Thailand introduceert toeristenvisum voor overwinteraars

Toeristen weg, schildpadden komen terug op Koh Samui

Werkloze Thaise olifanten wandelen terug naar huis

Rondreis Thailand voor singles

Fietsen in de tropen: dit zijn de beste bestemmingen

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

50+ Singlereizen

De single vijftigplusser is reislustiger dan ooit!...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie