Artikel

Dokter nodig op vakantie; app de vakantiedokter

De zomervakantie komt langzaam maar zeker in zicht. Natuurlijk horen hier de nodige voorbereidingen bij. Wil je tijdens je vakantie de mogelijkheid hebben om in het Nederlands te chatten met een medisch expert? Download dan de App van de Vakantiedokter.

Advies op maat

Op werkdagen kun je tussen 07.00 en 23.00 uur chatten met een medisch expert, in de weekenden kan dat tussen 09.00 en 21.00 uur – Nederlandse tijd. De expert staat je bij met raad en daad en voor een optimale prognose kun je foto’s meesturen. Door ‘locatiebepaling’ in te schakelen op je telefoon kun je een advies op maat ontvangen. Liever niet chatten? Vanuit de app kun je ook direct bellen met de Vakantiedokter.

Vakantiegangers

De app, een initiatief van het Zilveren Kruis, is er voor iOS en Android en kan ook worden gebruikt door vakantiegangers die geen klant zijn bij het Zilveren Kruis.

Ziek op vakantie

Het risico dat Nederlandse reizigers een besmettelijke ziekte in of rond Europa oplopen neemt toe. Mensen letten zelf onvoldoende op, maar ook de voorlichting van reisbureau’s laat vaak te wensen over. Dit blijkt uit onderzoek van TNS NIPO.  Om jezelf een hoop ellende en dus een nare vakantie te besparen is het zaak je goed voor te bereiden voor vertrek.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

zomer 1 ouder gezinnen

gerelateerde artikelen

OnGo Care maakt reizen met kanker mogelijk

Gezond op vakantie: tips om ziek worden op reis te voorkomen

Gezond eten op reis: 5 tips

Gezonde tips voor een verre vakantie

Alles rijden of vliegen en op locatie een auto huren

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

1-oudervakantie

Eénoudervakanties zijn echt de leukste vakanties...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie

Koningaap - Familiereizen