Artikel

Dit zijn de nieuwste reizen van Tenzing Travel

Tenzing Travel is het hele jaar door op zoek naar prachtige bestemmingen! Ook nu heeft Tenzing Travel weer nieuwe reizen naar Noord-Amerika, Canada en Azië aan het aanbod toegevoegd. Lees je mee?

Nieuwe reizen Noord-Amerika

Tenzing Travel heeft drie nieuwe reizen naar Noord-Amerika: een 22-daagse camperreis langs de hoogtepunten in het zuidwesten van de Verenigde staten, waaronder natuurlijk de indrukwekkende steden San Francisco en Las Vegas. Naast deze steden zijn ook de Grand Canyon, Bryce Canyon en Joshua Tree National Park onderdeel van de camperreis. De rondreis heeft een ideale combinatie tussen steden en natuur. Een andere reis is gefocust op bijzondere overnachtingen in West-Amerika en er is een nieuwe spectaculaire treinreis door West-Canada. De treinreis brengt je langs Banff- en Jasper National Park, de Rocky Mountains en ook Vancouver mag natuurlijk niet overgeslagen worden. En dat is nog niet alles: de treinreis wordt vervolgd door een cruise langs de fjorden van de Inside Passage en Alaska.

Nieuwe reizen Afrika

Ook naar Afrika zijn er drie nieuwe reizen. Allereerst de 21-daagse autoreis van Kaapstad naar Botswana, inclusief het bezichtigen van de Tafelberg in Kaapstad, de Kalahari-woestijn in Namibië en de Victoria Falls in Botswana. In deze reis zitten natuurlijk ook safari’s inbegrepen. De andere twee reizen zijn de ‘Tanzania Migration Experience’ en ‘Hidden Treasures of Kruger & Limpopo’. Zoals je kunt raden staat bij die eerste de migratie van gnoes en zebra’s centraal en bij de tweede draait het om de onontdekte parels van het Krugerpark en de Limpopo in Zuid-Afrika.

Nieuwe reizen Azië

Het aanbod in Azië is aangevuld met een 13-daagse autoreis door Maleisië en een 14-daagse individuele reis door India. Ook bij deze reizen kom je langs alle hoogtepunten. In Maleisië zijn dit natuurlijk Kuala Lumpur, de Taman Negara jungle, de theeplantages van de Cameron Highlands en de mooie stranden. In India zijn dit Mumbai, de paleizen in Mysore, op safari in Nagarhole National Park en het Angkor Wat van India: Hampi.

Meer weten over deze of andere groepsreizen van Tenzing Travel? Bekijk dan de website!

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Met eenoudergezinnen coronaproof op skivakantie

Miljuschka’s Street Food Vietnam

Singlereizen voor beginners

De 25 populairste bucketlist-bestemmingen

Actieve groepsreizen voor individuen

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

50+ Singlereizen

De single vijftigplusser is reislustiger dan ooit!...

1-oudervakantie

Eénoudervakanties zijn echt de leukste vakanties...

60+ singlereizen

60plusser en single zoals dat tegenwoordig heet?...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Sportieve Singlereizen

Is raften, klimmen, wandelen of fietsen op vakantie...

advertentie

SNP Natuurreizen