Artikel

Dit kenmerkt de single reiziger

Single reizigers heb je in alle soorten en maten. Van jong tot ouder, van actief ultra relaxed, van introvert tot extravert. De gemene deler is dat ze op het moment van de reis geen partner hebben en als single door het leven gaan. Ondanks de diversiteit aan mensen kunnen we de single reiziger toch herkennen aan de volgende 7 kenmerken!

7 kenmerken van de single reiziger

1 Single reizigers zijn nieuwsgierig

Nieuwsgierig naar nieuwe mensen, nieuwe culturen, landen, smaken en ervaringen, dat kenmerkt de single reiziger.

2. Single reizigers zijn sociaal

Single reizigers zijn sociale mensen, staan open voor nieuwe contacten en mensen met een andere levensvisie en horen graag van anderen wat zij allemaal hebben meegemaakt en beleefd op reis.

3 single reizigers hebben een open mind

Single reizigers hebben een open mind. Ze pakken in en vertrekken op reis zonder al te veel vooroordelen en laten zich verrassen door wat er op hun pad komt.

4 Single reizigers zijn grensverleggend

Grensverleggend, letterlijk en figuurlijk. Want behalve de grens oversteken met een bus, auto, trein of vliegtuig verkennen single reizigers graag wat er in hun nieuwe leven echt bij hen past.

5 Single reizigers zijn niet bang voor het onbekende

Single reiziger zijn niet bang voor het onbekende, sterker nog ze kijken juist uit naar nieuwe ervaringen! Dat maakt ze prettig en flexibel in de omgang.

6. Single reizigers hebben levenservaring

De meeste single reizigers die je aantreft tijdens een groepsreis hebben een gezonde dosis levenservaring. Dat maakt dat je tijdens een singlereis in een interessant gezelschap verkeert.

7. Single reizigers hebben lef

Dat de single reiziger een gezonde dosis lef heeft dat is zeker. Want ga er maar aan staan. Afreizen naar een onbekende vakantiebestemming met mensen die je nog nooit eerder in je leven hebt ontmoet. Dit zegt ook iets over hoe iemand in het leven staat, omgaat met obstakels en uitdagingen.

Herken jij jezelf? Dan wordt het de hoogste tijd om een nieuwe reis met leuke singles te boeken. De beste aanbieders van singlereizen vind je bij Groepsreizen.

 

Delen:
Facebook Twitter Icon

2 reacties

  1. hoe staat het met de belangstelling om op vakantie meer te weten te komen over wijn of over bier, terwijl je per dag ook 4 à 5 uur wandelt?

    Jeanet | 1-01-2015
  2. […] Reizen voor singles heb je in alle soorten en maten, het aanbod is groots dus ook voor jou zit er vast een type single reis bij waar je warm voor loopt. Weet je trouwens wat alle single reizigers met elkaar gemeen hebben? […]

    9 x single reizen om verliefd op te worden | Single2Travel | 26-12-2014
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Met deze handig tips reis je duurzaam

Is een groepsreis met singles wel iets voor mij?

3 x met singles op vliegvakantie

De corona-regels in Frankrijk deze zomer

Lekker op vakantie de natuur in samen met singles!

single2travel groepsreizen

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

1-oudervakantie

Eénoudervakanties zijn echt de leukste vakanties...

Sportieve Singlereizen

Is raften, klimmen, wandelen of fietsen op vakantie...

Wintersport

Lekker op skivakantie met andere singles? Doen!...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie