Artikel

De voordelen van alleen reizen

Hoewel de één liever met iemand op vakantie gaat, zijn er natuurlijk genoeg mensen die graag alleen op vakantie gaan. Lekker rustig, je eigen plan trekken, geen  rekening hoeven houden met de wensen van een ander. We kunnen nog wel even doorgaan met het opnoemen van redenen waarom iemand liever alleen reist dan met een gezelschap.

Geen voordeel zonder nadeel

Alleen reizen heeft zijn voor- en nadelen. Je kunt vaak niet voordelig een pakketreis boeken. Want daar wordt altijd een minimum van 2 reizigers aangehouden. Je kunt wel alleen een pakketreis boeken, maar dan ben je eigenlijk een dief van je eigen portemonnee. Met andere woorden, daar ben je mooi klaar mee.

Ticket en hotel los te regelen

Daarentegen is het een voordeel dat je makkelijk los vliegtickets en hotels kunt regelen. Is er nog maar 1 plaats beschikbaar voor een bepaalde prijs? Dan is die stoel voor jou! Terwijl je die stoel niet had gezien wanneer je met ze tweetjes zou gaan vliegen. Aangezien dan 2 stoelen worden getoond voor een zelfde prijs.

Online boeken

Online kun je ook makkelijk een goedkoop hotelletje op de kop tikken. Hotels.com of Booking.com, het maakt eigenlijk niet uit. Je betaalt daar gewoon voor een kamer i.p.v. per persoon. Dit maakt het boeken van je single reis een stuk eenvoudiger en bovendien ook goedkoper.

Boek die single vakantie

Dus begin je al zin te krijgen om er lekker in je eentje op uit te trekken? Om heerlijk te genieten van de zon of actief er op uit te trekken? Laat je dan niet tegen houden en boek die single vakantie! Iedereen mag wel eens lekker genieten van een heerlijke vakantie toch?

Vliegticket speciaal voor single

Single vliegtickets boeken? Bestaat dat, zul je denken. Dit is eigenlijk gewoon een leuke omschrijving voor een vliegticket voor 1 persoon. Ook zo’n speciale ticket kun je boeken bij SchipholTickets.nl, Vliegtickets.nl en Cheaptickets.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

Koningaap - Safarireizen

gerelateerde artikelen

Deze landen zijn het (on)veiligst in 2020

Seks opgeven om te kunnen reizen?

Alleen rondreizen: steeds meer vrouwelijke backpackers

10 redenen om lekker alleen op vakantie te gaan

Solo reizen: dat doe je zo

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

Sportieve Singlereizen

Is raften, klimmen, wandelen of fietsen op vakantie...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie

Single vakanties