Artikel

De reistrends van 2014

Met de komst van het nieuwe jaar werpt de website cheapflights.com een blik op de toekomst. Volgens de reiswebsite wordt 2014 een topjaar voor Brazilië, maken we tripjes binnen Europa en gaan we op zoek naar verborgen pareltjes.

Brazilië

Brazilië is al jaren een populaire reisbestemming, maar met een aantal grote evenementen op de agenda zal deze populariteit in 2014 alleen maar toenemen. In de zomer is Brazilië een maand lang het hart van de World Cup. Voetbalfans van over de hele wereld reizen af voor dit voetbalspektakel. Wees er wel snel bij, want de kaarten zijn snel uitverkocht.

Hulde aan Europa

In 2014 is het tevens honderd jaar geleden dat de Eerste Wereldoorlog uitbrak. Ingewijden verwachten dat veel vakantiegangers erop uit trekken om slagvelden te bezoeken om geliefden te herdenken die in Europa omkwamen tijdens de oorlog.

Caraïben

Kristalblauw water, parelwitte zandstranden en wuivende palmen dat is het beeld wat de Caraïben bij veel toeristen oproept. Toch zijn deze eilanden heel verschillend. Zo heersen er verschillende klimaten en betalen de inwoners met andere muntsoorten. Door recente veranderingen op enkele eilanden, zullen deze verschillen in de toekomst alleen maar groter worden. Mede daarom zou de populariteit van de Caraïben in 2014 toenemen.

Goedkope bestemmingen

Steeds meer toeristen reizen af naar goedkope bestemmingen. Met als gevolg dat deze voordelige vakantieoorden hun charme verliezen. Het wordt dus in 2014 een uitdaging om bestemmingen te vinden die de grote massa toeristen nog niet heeft ontdekt. Kies bijvoorbeeld voor Albanië in plaats van Malta, ruil Bulgarije in voor Estland, reis af naar Laos in plaats van Vietnam en kies Nicaragua boven Costa Rica.

Bron: Telegraaf

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

U verblijft 3 nachten in een hotel en betaalt er maar 2!

gerelateerde artikelen

Noorwegen allerduurste vakantieland van Europa

Dit zijn de nieuwste reistrends voor 2014

single2travel groepsreizen

50+ Singlereizen

De single vijftigplusser is reislustiger dan ooit!...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Sportieve Singlereizen

Is raften, klimmen, wandelen of fietsen op vakantie...

advertentie