Artikel

De meest spannende landen en plekken: wat neem je mee

Ben je op zoek naar een spannend vakantieland? Vind je seks belangrijk op vakantie? Waar moet je dan in vredesnaam naar toe? In welk land zijn sextoys heel normaal en kun je een ontzettend spannende en zwoele vakantie beleven? We zetten er enkele voor je op een rijtje!

Griekenland en Zwitserland

Beiden zijn echte sekslanden. Grieken zijn zelfs de bevolking die het vaakst seks op een jaar hebben, zo blijkt uit een onderzoek van Durex. Gemiddeld gaat een Griek maar liefst 164 keer per jaar van bil! Ook in Zwitserland is seks verre van een taboe. Legale prostitutie en porno zijn in dit Alpenland de normaalste zaak van de wereld. Ook doet maar liefst 32% van de Zwitsers aan buitenseks. Zeker je sextoys in je koffer stoppen dus als je hierheen gaat!

Australië en Zuid-Amerika

Van alle vrouwen ter wereld fantaseren die uit Australië het meest over een trio! Bovendien heeft maar liefst 75% van de volwassen in dit land wel eens buitenshuis seks gehad. Daar komt ook nog eens een enorm hoog gemiddelde qua sekspartners bij. De gemiddelde Aussie heeft namelijk met maar liefst 25 partners seks gehad. Natuurlijk is seks in landen als Brazilië en Mexico ook enorm belangrijk.

De gemiddelde Braziliaan heeft drie keer per week seks en worden het jongst ontmaagd van de hele wereld. En Mexicanen worden dan weer gezien als het meest opwindende volk ter wereld. Sextoys zijn in deze landen eerder een gewoonte dan een uitzondering en je kunt dan ook zeker wat attributen meenemen waardoor een potje vrijen nog spannender wordt.

Spanje en Italië

Ook landen als Spanje en Italië kunnen in dit rijtje genoemd worden. In Italië geeft maar liefst 64% van de volwassenen aan zeer tevreden te zijn over hun seksleven. In Spanje is dat aantal zelfs 90%. Bovendien blijk uit een wereldwijd onderzoek dat Spanjaarden het beste in bed zijn. Het enige minpuntje is wellicht dat de rolverdeling in deze landen vaak nog erg traditioneel is. Al zijn er ook meer dan genoeg mensen te vinden die dat juist spannend en aantrekkelijk vinden.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Seks en vakantie: grote provinciale verschillen

Onderwater seks onder de loep

Waarom een onenightstand op vakantie extra fijn is

5 zalige zonvakantie bestemmingen voor de single man

Pas op voor soa’s in Frankrijk deze zomer

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

Weekendje Weg

Een paar dagen er tussen uit met singles naar...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Sportieve Singlereizen

Is raften, klimmen, wandelen of fietsen op vakantie...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie