Artikel

De jaarlijkse vakantiebeurs komt er weer aan!

Deze week is het weer Vakantiebeurs tijd! Vanaf 16 januari vind je de mooiste bestemmingen, dichtbij en ver van huis in de Jaarbeurs in Utrecht. Leuk om wat inspiratie op te doen of zelfs om je volgende trip te boeken!

Verleiden

Dit zijn de activiteiten die jou dit jaar verleiden op de Vakantiebeurs. Met deze top ‘things to do’ haal je het meeste uit je bezoek. Ga surfen in Costa Rica, proef jouw Las Vegas flavour, ‘vlieg’ Business Class met Turkish Airlines of neem even pauze met een heerlijke Thaise massage. Dit en nog veel meer maak je dit jaar mee op de Vakantiebeurs. Bekijk de hele lijst hier.

Vakantiebeurs viert feest

De vijftigste verjaardag van de Vakantiebeurs gaat niet onopgemerkt voorbij. Speciaal voor deze jubileumeditie wordt tussen hal 7 en hal 12 een festival tent opgezet waar 50 jaar Vakantiebeurs gevierd wordt in de sfeer van bekende internationale feesten zoals Braziliaans carnaval, St. Patricks Day en Chinees Nieuwjaar. Met drakendans, een kungfus how, sambadansers en een travelpubquiz.

Kortom: entertainment verzekerd. De beursdagen worden in de festivaltent afgesloten met live-entertainment van acts als coverband Broadway en Piano & Co. Dagelijks duiken tijdens Vakantiebeurs gouden ballonnen op die recht geven op mooie prijzen en D-reizen verloot prijzen in de ballenbak.

Ras al Khaimah is een onontdekt pareltje

“Mooie stranden, woestijn, mangroven én indrukwekkende gebergten komen hier samen”, zegt Mohamed van het Verkeersbureau van Ras al Khaimah. Een unieke vakantiebestemming voor gezinnen, 50-plussers en ook vriendinnen die een weekendje samen weg willen.

Met een vlucht van 6 uur naar Dubai en een autorit van 45 minuten vanaf Dubai International Airport ligt Ras Al Khaimah aan je voeten. Op de stand kun je de Jebel Jais Flight via virtual reality doen, lokale dansshows bekijken en je maakt kans op geweldige reisprijzen naar Ras Al Khaimah tijdens de dagelijkse TravelQuiz. Genoeg redenen om langs te komen op de stand en zelf kennis te maken met dé opkomende bestemming in 2020.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

gerelateerde artikelen

De behoefte aan vakantie blijft onverminderd groot

Hoe je in je eentje de wereld trotseert

Lekker voordelig op vliegvakantie naar deze 7 nieuwe bestemmingen

Vijf lekkere voordelige vakantiebreaks voor je op een rij

7 overheerlijke vakantiebestemmingen in het laagseizoen

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

50+ Singlereizen

De single vijftigplusser is reislustiger dan ooit!...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

60+ singlereizen

60plusser en single zoals dat tegenwoordig heet?...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Sportieve Singlereizen

Is raften, klimmen, wandelen of fietsen op vakantie...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie