Artikel

Budget vakantie tip: kamperen in de achtertuin

Na het huren of verhuren van je huis, appartement of slaapkamer bij Airbnb, is er nu een nog voordeliger alternatief om op vakantie te gaan. Pak je tentje in en slaap gratis of voor een paar euro in iemands achtertuin!

Ben je een echt buitenmens en wil je wel eens wat anders dan een camping of ben je nog niet toe aan wildkamperen dan is Campinmygarden een uitkomst. Op de website kies je de bestemming van je keuze en kijkt welke tuinen er beschikbaar zijn. Tuin is overigens een rekbaar begrip want het aanbod varieert van binnentuintjes tot gigantische landgoederen. Bij iedere tuin staan ook pictogrammen die aangeven welke faciliteiten er zijn zoals toiletten, douche en draadloos internet.

Tuinen over de hele wereld

Of je nu naar België of naar Amerika wilt, er zijn tuinen over de hele wereld waar jij je tentje kunt opslaan. De meest tuinen vind je echter in Europa. Extra handig is de zoekfunctie waarmee je kunt kijken welke tuinen er beschikbaar zijn in de buurt van een muziekfestival of ander groot event. Voor de meeste plekke ben je tussen de 3 en de 10 euro kwijt.

Lekker budget

Dus wil je echt lekker goedkoop op vakantie deze zomer? In je eentje, met vrienden of misschien wil je met je kinderen dit avontuur aangaan, kijk dan eens op campinmygarden.com. Heb je zelf een grote tuin, dan behoort verhuren natuurlijk ook tot de mogelijkheden!

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Ook nieuwsgierig naar de kampeertrends van 2020?

Haal meer uit je vakantiebudget met deze 5 tips!

Spaarplan voor de vakantie maken

Winterkamperen: durf jij het aan?

Lekker voordelig een verre rondreis maken: ontdek de pop-up reizen!

single2travel groepsreizen

1-oudervakantie

Eénoudervakanties zijn echt de leukste vakanties...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Sportieve Singlereizen

Is raften, klimmen, wandelen of fietsen op vakantie...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie

SNP Natuurreizen