Artikel

Binnenkort: Netflix in het vliegtuig

Baal jij ook zo van het vaak zwaar verouderde filmaanbod aan boord van vliegtuigen? Dan gaat Netflix jou uit je lijden verlossen. Het is binnenkort namelijk mogelijk om je favoriete Netflix-series en -films gratis te streamen in het vliegtuig. Wedden dat die vlucht van vijftien uur zo een stuk draaglijker wordt?

Netflix in the air!

Streamingdiensten zoals Netflix worden nu nog geblokkeerd in vliegtuigen, omdat ze te zwaar wegen op de internetsnelheid. Maar door een aanpassing van Netflix gaat mobiel streamen vanaf 2018 aanzienlijk minder verbruiken én kosten. Netflix gaat er dan ook vanuit dat airlines als tegenprestatie gratis wifi aan boord gaan aanbieden, wat de algehele vliegervaring ten goede zal komen.

2018

Netflixen tijdens de vlucht is nu al mogelijk aan boord van Virgin America-vluchten, wordt vanaf 2018 geïntroduceerd in vliegtuigen van de overige Amerikaanse airlines en waait naar verwachting daarna over naar Europese luchtvaartmaatschappijen. Concreet betekent dit dus dat we vanaf volgend jaar naar hartelust Netflix-series en -films kunnen streamen in DVD-kwaliteit. Alles wat je als passagier hoeft te doen is inloggen op het gratis wifi-netwerk. Dat moet dan wel met je eigen apparaat, zoals een mobiele telefoon, tablet of laptop.

Netflix-account

Heb jij al een Netflix-account? Dan is dit een mooie gelegenheid om aan die serie te beginnen waar je nog niet aan toe was gekomen. Heb jij nog géén account? Dan kun je vast meekijken op het apparaat van je reisgenoot of als extra gebruiker inloggen met het account van een vriend of vriendin. Netflix zelf hoopt mensen die nog geen account hebben warm te maken voor een abonnement door 30 dagen proefabonnement aan te bieden.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Miljuschka’s Street Food Vietnam

De 25 populairste bucketlist-bestemmingen

3 x met singles op vliegvakantie

Vind geluk en beleving in Costa Rica

Helft Nederlanders zet vakantiegeld even opzij

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

50+ Singlereizen

De single vijftigplusser is reislustiger dan ooit!...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

60+ singlereizen

60plusser en single zoals dat tegenwoordig heet?...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie

U verblijft 3 nachten in een hotel en betaalt er maar 2!