Artikel

Bijzondere wintersport vakanties voor singles

Wil jij de herfst ook zo graag overslaan en verheug jij je al op de wintersport? Groot gelijk heb je! Voor de echte diehard wintersport fans hebben we goed nieuws, de eerste wintersportvakanties staan al voor je klaar op de reisagenda. Kijk je mee?

Bijzondere wintersport

Bij wintersport denk je vast aan Oostenrijk, Frankrijk of misschien Italië. Klopt natuurlijk helemaal. Dit zijn al sinds jaar en dag wintersport landen bij uitstek, maar lang niet de enige landen waar je optimaal kunt genieten van een zalige wintersportvakantie. Wat dacht je van een wintersport reis naar Canada? Tijdens deze prachtige rondreis kun je zowel skiën als snowboarden!

Wil je dit jaar niet alleen genieten van een heerlijke wintersportvakantie maar ook nog eens een heleboel leuke singles ontmoeten? Dan hebben we nog een bijzondere wintersport tip voor je! Met maar liefst 200 andere singles ga je een zalige wintersport week tegemoet rondom de Kerst. Wie weet laait de romantiek wel op daar bij het haardvuur! 

Bijzondere winterse vakantie

Wil je wel dolgraag naar de sneeuw maar hou je helemaal niet van skieen? Dan hebben we een laatste bijzondere wintervakantie tip voor je. Pak je warmste kleren in en reis af naar Lapland! Je gaat een ongekend en uniek avontuur tegemoet. Wandelen, eventueel leren langlaufen en een heuse husky tocht staan op het programma. https://www.single2travel.nl/agenda/lapland-winterreis/

Wat je ook voor wintersportvakantie kiest, we zijn er van overtuigd dat je het super naar je zin zult hebben. Meer wintersport vind je bij de wintersport groepsreizen. 

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Schnitzel Index: wintersportlunch met 6,8% gestegen in twee jaar

Wintersport: 44 procent automobilisten vindt rijden in sneeuw eng

Als eenoudergezin op wintersport: tips voor een super vakantie!

Winterzon versus zomerzon: dit zijn de verschillen

Winters genieten voor singles

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Sportieve Singlereizen

Is raften, klimmen, wandelen of fietsen op vakantie...

Wintersport

Lekker op skivakantie met andere singles? Doen!...

advertentie