Artikel

Bijzondere winterreis met singles: Lapland

Staat een wintervakantie naar Lapland al een poosje op jouw bucket-reis-list? Heel goed! Want wie wil nou niet een échte winterervaring beleven? Zie jij jezelf al meegaan op de husky tocht, met de sneeuwscooter en (met een beetje mazzel) het Noorderlicht aanschouwen? Wij zetten een aantal prachtige reizen naar Lapland voor je op een rij. Het enige dat jij nog hoeft te doen is boeken!

1) Singlevakantie Zweeds Lapland

Heb je weleens een échte wintersportvakantie geboekt? Eén waarbij skiën bijna bijzaak is, omdat er in de sneeuw nog zoveel andere dingen te doen zijn? Activiteiten zoals wilde dieren spotten in de natuur, door bossen racen met een sneeuwscooter of een huskyslee, je weg vinden met alleen maar een GPS-apparaat op zak of zelf een iglo bouwen van sneeuw? Je bent welkom in het ultieme wintersportland van Europa: Zweden.

2) Scandinavische droom

Spot het Noorderlicht en onderneem de gaafste activiteiten. Een bómvolle reis zonder verborgen kosten, echt alles is inbegrepen: een huskytocht, sneeuwscootersafari, sneeuwschoenwandeling, wild spotten, ijsvissen, lekker eten en vergeet ook de witte, verlaten landschappen niet! Mán wat is het leven goed hier in Lapland.

3) Lapland is iets geweldigs!

De eindeloze witte vlaktes zijn sprookjesachtig mooi. Het bijzondere Noorderlicht, de fantastische husky-safari en andere waanzinnige excursies. Deze vakantie zul je nooit meer vergeten! Dat beloven we je! Zo’n reis maak je maar één keer in je leven. Doe het daarom goed. Kies voor VillaVibes, want bij ons staan alle puntjes op de i. Bovendien bestaat je reisgezelschap uit andere leuke singles, dus jullie gaan ontzettend veel plezier beleven.

4) Spot het Noorderlicht

Van skiën op prachtige pistes tot aan een onvergetelijke huskytocht en van een stoere sneeuwscootertocht tot aan ijsvissen. In Lapland onderneem je met One2gethertravel meer dan genoeg activiteiten. Vanaf december tot en met maart heb je de grootste kans om het noorderlicht in Lapland te zien. Dit groengekleurde lichtspektakel bestaat uit bewegende bogen en blijft gegarandeerd de rest van jouw leven bij. Spotten we het noorderlicht? In dat geval geven wij jouw tips en tricks over het maken van de beste films en foto’s.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

SNP Winterreizen

gerelateerde artikelen

Met deze handig tips reis je duurzaam

Geweldig leuke reizen voor singles van boven de 50!

3 x met singles op vliegvakantie

5 singlereizen die je voor deze zomer met een goed gevoel kunt boeken

Hoe boek ik een singlereis?

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

50+ Singlereizen

De single vijftigplusser is reislustiger dan ooit!...

60+ singlereizen

60plusser en single zoals dat tegenwoordig heet?...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Sportieve Singlereizen

Is raften, klimmen, wandelen of fietsen op vakantie...

Wintersport

Lekker op skivakantie met andere singles? Doen!...

advertentie