Artikel

Bijzonder én veelzijdig: ontdek de Filipijnen

Moet jouw volgende vakantiebestemming een hele bijzondere worden? Veelzijdig, avontuurlijk, niet barstens vol toeristen, met witte poederstranden, vulkanen, smaragdgroene wateren en dat alles in een prima gezelschap met leuke singles? Dan zijn de 7000 eilanden van de Filipijnen de perfecte bestemming voor jou!

Over de Filipijnen

De Filipijnen bestaan uit ruim zevenduizend eilanden, waarvan Luzon de grootste is. Op Luzon vind je de hoofdstad Manila, een gekrioel van mensen en auto’s, maar ook de fameuze rijstterrassen van Ifugao, een Werelderfgoed van Unesco. Het zuiden van Luzon heeft veel te bieden. Ga duiken en snorkelen, want je ziet er manta’s en walvishaaien. Maar ook qua natuurschoon: eilanden, watervallen, vulkanen, jungle en de eigenzinnige keuken, die zich onderscheidt van de flauwe, gangbare Filipijnse keuken.

Bestemming voor avontuurlijke reizigers

Dit is een prachtbestemming voor avontuurlijke reizigers. Het toerisme is er nog niet zo ontwikkeld zoals bijvoorbeeld wel in Thailand het geval is. Wanneer je een georganiseerde singlereis boekt dan is alles natuurlijk tot in de puntjes voor je geregeld zodat onaangename verassingen zich tot een minimum beperken ;-).

Geen massatoerisme

De Filipijnen zijn nog niet ontdekt door het massatoerisme en dat maakt het een hele fijn maar ook bijzondere vakantiebestemming. Je bent letterlijk en figuurlijk ‘weg’ van je dagelijkse beslommeringen en door rond te reizen maak je kennis met de veelzijdigheid van de Filipijnen. Want behalve heel veel eilanden, prachtige stranden en vulkanen zijn er ook mooie dorpjes, zijn er jeepsafari’s en musea. Bijzonder veelzijdig dus!

Reis & verslag?

Ben jij klaar voor een onvergetelijk avontuur? Bekijk dan deze rondreis van Baobab Reizen naar de Filipijnen. Natuurlijk horen we naderhand heel graag hoe jij het hebt gehad! Dus je mag ons gerust een reisverslag inclusief mooie foto’s sturen.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

Koningaap - Safarireizen

gerelateerde artikelen

4 reisbestemmingen voor avonturiers!

Dit zijn de 8 reistrends voor 2020

OnGo Care maakt reizen met kanker mogelijk

Dit zijn de mooiste eilanden van de Filipijnen

Is het wel zo gezond voor je voeten om de hele zomer op slippers te lopen?

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

50+ Singlereizen

De single vijftigplusser is reislustiger dan ooit!...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

advertentie

Mambo reizen