Artikel

Bezorg jezelf een bijzondere jaarwisseling

Het is kerstmis 2015 en je hebt er nu al letterlijk en figuurlijk je buik van vol. Het einde van het jaar komt in zicht en je hebt nog geen idee wat het nieuwe jaar voor jou in petto heeft. Stiekem kan je wel een opkikker gebruiken. Gewoon, even er tussenuit. Even bijkomen van alle drukte die de feestdagen toch met zich meebrengen, maar je hebt geen idee waarheen en vooral met wie je dan op vakantie moet.

Eindejaarsblues

Heel begrijpelijk. Zeker als je dit jaar single bent geworden, dan staat je leven in het teken van verandering. Misschien ben je wel verhuisd, zie je jouw kids ineens een stuk minder dan voorheen en ook al heb je er zelf voor gekozen om uit elkaar te gaan dan kan zo’n eerste kerst zonder je partner behoorlijk wennen zijn. De eindejaarsblues hebben heel wat singles samen met jou te pakken, ook al kennen jullie elkaar niet.

Tijd voor verandering?

Misschien is het tijd voor verandering, een goed moment om je goede voornemens alvast in de praktijk te brengen. Want je hebt vast al bedacht dat het goed is om je sociale kring wat uit te breiden nu je weer alleen bent. Of dat je qua vakanties en reizen in het nieuwe jaar eens een andere weg dan de vertrouwde wilt inslaan. Het mooie is dat je hier niet mee hoeft te  wachten tot het 1 januari is, ook nu kan je beginnen met plannen maken. Kerstdagen zijn daar eigenlijk ideaal voor. Je bent tenslotte vrij en hebt alle tijd om je eens te verdiepen in de wereld van singlereizen.

Weg met de jaarwisseling

Ook rondom de jaarwisseling staan er tal van mooie, leuke reizen op de planning. Gun jezelf een leuke, bijzondere jaarwisseling met nieuwe mensen. Mensen die net al jij de stoute schoenen hebben aangetrokken en dit jaar eens niet voor de buis te hangen, of met hetzelfde clubje familie te toasten op het nieuwe jaar maar hun blik en grenzen durven te verleggen. Wil jij dat ook? Kijk dan op de agenda voor leuke lastminute reizen rondom de jaarwisseling!

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Met deze handig tips reis je duurzaam

Is een groepsreis met singles wel iets voor mij?

3 x met singles op vliegvakantie

De corona-regels in Frankrijk deze zomer

Lekker op vakantie de natuur in samen met singles!

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

50+ Singlereizen

De single vijftigplusser is reislustiger dan ooit!...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

1-oudervakantie

Eénoudervakanties zijn echt de leukste vakanties...

Sportieve Singlereizen

Is raften, klimmen, wandelen of fietsen op vakantie...

Wintersport

Lekker op skivakantie met andere singles? Doen!...

advertentie