Artikel

Bereid je voor op jouw reis!

Maak een checklist voorafgaand aan je vertrek
Of je nu naar de Verenigde Staten gaat, naar Afrika, de Galapagoseilanden of Turkije: Als je een vakantie- of op zakenreis op de agenda hebt staan, moet je zorgen dat je goed voorbereid bent. Het maakt daarbij eigenlijk niet uit waar je heengaat. Voorafgaand aan jouw avontuur kun je het beste een checklist maken met alle benodigdheden voor je reis. Je weet dan in elk geval zeker dat je niets vergeet en komt bij vertrek en na aankomst niet voor vervelende verrassingen te staan.

Wat er sowieso op je checklist moet staan
Natuurlijk zorg je ervoor dat je alle vereiste documenten, zoals je paspoort, ID-bewijzen, vliegtickets en reserveringsbewijzen, bij je hebt voorafgaand aan vertrek. Stop deze documenten op een eenvoudig toegankelijke plek in je American Tourister of Suitsuit koffer. Verder neem je uiteraard alleen kleding mee die past bij de temperaturen en het klimaat van jouw vakantiebestemming. Ook al heb je een ruime koffer, je moet kritisch zijn als het gaat om welke kleren je wel of niet meeneemt. Belangrijk zijn tevens persoonlijke verzorgingsmiddelen, elektronische apparatuur zoals een iPhone en/of laptop, eventuele medicijnen en wat eten en drinken voor tijdens de reis. Een e-reader, fijn boek of spelcomputer in je handbagage voorkomt dat je tijdens wachtmomenten op het vliegveld niks te doen hebt en je voor niks loopt te vervelen.

Vergeet het belangrijkste niet…
Elke reis begint met het regelen van goede reisspullen, die garanderen dat jouw materialen als kleding, apparaten en verzorgingsmiddelen veilig en in goede staat op de plaats van bestemming aankomen. Koffers zijn daarbij cruciaal en het belangrijkste vertrekpunt voor een succesvolle vakantie. Zo wordt op vliegvelden flink met koffers gegooid en gesmeten, want overal ter wereld heeft het grondpersoneel haast. Maar ook als je met de auto of bus op vakantie gaat is een stevige koffer belangrijk. Zorg daarom voor een ruime en stevige kwaliteitskoffer – zoals de veelgeprezen American Tourister of Suitsuit – om jouw vakantiespullen onder alle omstandigheden veilig, droog en comfortabel te vervoeren. Je weet dan zeker dat je een geslaagde en onbezorgde start van je vakantie hebt en ook op de terugreis jouw spullen en de in het buitenland aangekochte souvenirs in goede staat houdt!

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

gerelateerde artikelen

10 tips voor fervente vakantiegangers om je zo min mogelijk te vervelen

Wintersport: 44 procent automobilisten vindt rijden in sneeuw eng

Handige reistip: deze rugzak opent als een koffer

Ga je backpacken: tips voor avontuurlijke reizigers

Dit is waarom je geen bagagelabel aan je koffer moet hangen

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

50+ Singlereizen

De single vijftigplusser is reislustiger dan ooit!...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

60+ singlereizen

60plusser en single zoals dat tegenwoordig heet?...

Sportieve Singlereizen

Is raften, klimmen, wandelen of fietsen op vakantie...

Wintersport

Lekker op skivakantie met andere singles? Doen!...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie