Artikel

Benen bij elkaar in New Yorkse metro

Ga je binnenkort toevallig naar New York? Dikke kans dat je dan met de metro reist en daar moet je tegenwoordig je benen netjes bij elkaar houden.

Lekker wijdbeens in een New Yorkse metro zitten en jezelf zo lekker veel ruimte gunnen? Daar kregen de New Yorkers genoeg van. Ze konden er niet langer om lachen en deden hun beklag bij de Metorpolitan Transport Authority (MTA). Het bedrijf is hierop een campagne gestart die streeft naar zoveel mogelijk gesloten benen en respect voor andere passagiers.

Anti Penis Campagne

Met deze campagne wil de MTA de passagiers, en in het bijzonder mannen, erop wijzen dat ze voortaan beter niet met gespreide benen in de metro plaats kunnen nemen. Dit neemt niet alleen veel plek in beslag, er is nog een reden. Mensen zouden hierdoor hun penis (onbewust) in de kijker zetten.

Tassen op de grond

Behalve het gesloten benen beleid wil het vervoersbedrijf ook dat passagiers hun rugzak tijdens de rit op de grond zetten in plaats van die aan te houden. De bewust campagne zal gepaard gaan met enkele icoontjes die de passagiers in de metro eraan moeten herinneren dat gesloten benen en tassen op de grond de beste opties zijn om niemand te hinderen tijdens het reizen.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

Koningaap - Safarireizen

gerelateerde artikelen

Walvissen spotten: boek een trip naar New York

Verleg je grenzen: ontdek singlereizen

10 hele handige reisapps voor je zomervakantie

Deze tips maken je volgende vakantie echt goedkoper

Eenvoudig e-visum aanvragen voor Vietnam

single2travel groepsreizen

50+ Singlereizen

De single vijftigplusser is reislustiger dan ooit!...

Weekendje Weg

Een paar dagen er tussen uit met singles naar...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Wintersport

Lekker op skivakantie met andere singles? Doen!...

advertentie