Artikel

AutoSlaapTrein 2014: Noord-Italië, Toscane en Slovenië

Met ingang van heden start de verkoop van de AutoSlaap Treinen voor het seizoen 2014. Met de AutoSlaap Trein rechtstreeks naar Zuid-Frankrijk, Noord Italië, Toscane en Slovenië. Voorkom files en ellende onderweg. Uw vakantie begint zodra u instapt!

Bestemmingen Italië en Frankrijk

Vanaf vrijdag 25 April t/m 4 Oktober rijdt er wekelijks een AutoSlaap Trein vanuit Den Bosch naar Livorno in Toscane en weer terug op zaterdagmiddag.

Vanaf vrijdag 30 Mei t/m 30 Augustus rijdt er een AutoSlaap Trein naar Alessandria in Noord-Italië. Vanaf deze bestemming ben je ook snel aan de Côte d’Azur en de Italiaanse meren.

Bestemming Slovenië

Na het succes van 2013 rijdt er in de maanden Juli en Augustus 2014 ook weer iedere vrijdag een AutoSlaap Trein naar de bestemming Koper in Slovenië.

Koper ligt slechts enkele kilometers van Triëst aan de Italiaans / Sloveense grens. Venetië ligt op slechts 158 kilometer afstand. Dit is een prima uitvalbasis voor vakantiegangers die dit gedeelte van Italië willen bezoeken of door willen rijden naar populaire bestemmingen in Istrië (ca 75 km) of de Makarska Riviera (ca 250 km).

Auto Gratis Aanbieding

Op een aantal data geldt weer de populaire aanbieding “Auto Gratis”. Vakantiegangers betalen dan alleen voor hun slaapcoupé.
Speciaal voordeel is er voor gezinnen met kinderen in de populaire Mei vakantie.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Vaak ziek voordat je op vakantie gaat: zo voorkom je het!

Zorg voor een goede aanloop naar je vakantie toe

single2travel groepsreizen

1-oudervakantie

Eénoudervakanties zijn echt de leukste vakanties...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Wintersport

Lekker op skivakantie met andere singles? Doen!...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie

Jeugdreizen en jongerenkampen