agenda

27 december 2019

Weekend Ardennen, 30-45 jaar

Een lang weekend in een heerlijk kasteel met 60 hoger opgeleide singles. Allemaal ongeveer jouw leeftijd. Hoe klinkt dat?

Een geweldige manier om aan het eind van het jaar 60 leeftijdgenoten te ontmoeten. We zien vaak dat mensen met groepjes die ze hier ontmoeten de jaarwisseling nog vieren.

In een paar dagen tijd ontstaan vaak al snel mooie vriendschappen en liefdes.

Gedurende dit lange weekend verblijf je in het hart van de Ardennen. In een landgoed gelegen aan een prachtige vijver kun je nauwelijks een mooiere ambiance wensen om het jaar af te sluiten. Vooral is er de warmte van een groep leuke singles van ongeveer jouw leeftijd.

Vanuit een heerlijk kasteel wordt je drie dagen in de watten gelegd, ga je leuke activiteiten ondernemen en leer je zo’n 60 singles tussen de 30-45 jaar kennen. De man-vrouw verhouding is altijd gegarandeerd 50-50.

Er is veel te doen in en om het kasteelcomplex (naast het grote kasteel liggen twee prachtige, kleinere accommodaties die bij het kasteel horen).

Kies zelf of je mee wilt op een mountainbiketocht of een mooie wandeling door de Ardense bossen. Of kies om de grotten van Han te bezoeken of juist actief te zijn op een tokkelbaan.

Er is genoeg te doen in de omgeving. Maar in het kasteel is ook een fijne sauna. Afkoelen doe je in ons eigen meertje bij de vijver, met super schoon water.

Je kunt ook in kleine groepje spelletjes spelen in de gezellige woonkamer.

Wat je dit weekend ook gaat doen, ook hier geldt ‘vrijheid-blijheid’. Haak aan als je zin hebt.

 • All-inclusive arrangement van vrijdagavond- tot en met maandagochtend.
 • Comfortabel verblijf in het sfeervolle Chateau Frandeux.
 • Vrijblijvende activiteiten als wandelen, mountainbiken, tokkelen of quad rijden.
 • Goede koks, we besteden veel aandacht aan lekker eten en drinken
 • Geen ons-kent-ons sfeertje, 80% kent vooraf niemand

VRIJDAGAVOND

Vanaf 19.00 uur ben je welkom in ons Chateau. Vanuit alle delen van het land zijn de deelnemers naar de Ardennen gereisd. De reisleider wijst jou je kamer. Nadat je je tas hebt weggezet, ga je de groep in.

Voor iedereen is het spannend, deze aankomst. Bijna niemand kent elkaar nog. Maar je merkt dat het ijs snel breekt tijdens de welkomstborrel.

De mensen die nu nog onbekenden voor je zijn, zul je de komende drie dagen goed leren kennen. Pak uit de koelkast waar je zin in hebt. Zorg een beetje voor elkaar. Er gaan mooie dingen gebeuren dit weekend.

 • 19.00-21.00 uur ontvangst met hapjes en drankjes
 • 21.00-22.30 uur  lekker diner inclusief een kort voorstel-rondje
 • Vanaf 22.30 uur ontstaan er vaak leuke feestjes. We hebben een leuke feestzaal met een barretje voor wie zin heeft in een dansje.
 • Liever een goed gesprek of een spelletje? Helemaal prima. Iedereen doet waar-ie zich prettig bij voelt. We hebben zaaltjes genoeg.
 • 02.30 uur – de bar blijft geopend, maar de muziek gaat uit zodat mensen rustig (verder) kunnen slapen

ZATERDAG

We zitten in een schitterende, bosrijke omgeving. Een wandeling en een mountainbike-tocht staat daarom vandaag op het programma. Samen wandel of fiets je door de beboste heuvels van de Ardennen. Het is natuurlijk heerlijk om actief te zijn in de buitenlucht en later moe maar voldaan terug te komen in onze gezellige villa. De drankjes staan koud en met een beetje geluk kun je genieten van een lentezonnetje op het terras.

In de namiddag bepaal je waar je op dat moment zin in hebt. Aanhaken bij dat interessante gesprek aan die tafel, of even lekker terug trekken op jouw heerlijke kamer en even lekker douchen, zodat je lekker uitgerust bent voor een leuk feestje in de avonduren.

 • 09.00-11.00 uur – Uitgebreid ontbijt
 • 11.30-15.00 uur – Wandelen, mountainbiken of grotten van Han
 • 16.00 uur – Soep & Snacks in ons Chateau
 • 20.00 uur – 3-gangen-diner
 • Vanaf 22.00 uur – VillaVibes-feestje in de bar
 • 02.30 uur – Einde feest

ZONDAG

Het is altijd weer even afwachten hoe je wakker wordt. Omdat het vannacht laat is geworden, ontbijten we iets later dan normaal.

’s Ochtend vertelt onze activiteitenbegeleider wat er allemaal mogelijk is die dag (op nieuwjaarsdag zijn we beperkter in onze keuzes omdat veel gesloten is).

Nadat gecheckt is waar de meeste animo voor is en waar we terecht kunnen, gaan verschillende groepjes op pad. We hebben weer verschillende opties voor je.

Wat je ook gaat doen, zorg er wel voor dat je genoeg energie overhoudt voor ’s avonds. Vanavond organiseren we na het laatste diner altijd een spraakmakende pubquiz.

 • Vanaf 11.30 – Haak aan bij een activiteit of blijf lekker chillen in het chateau
 • 16.00 Soep & Snacks
 • 19.00 driegangen-diner (iets eerder zodat iedereen die de volgende dag moet werken nog een diner kan mee maken)
 • 21.00 uur VillaVibes pubquiz
 • ’s Avonds spelletjes – goede gesprekken – dansjes

MAANDAG

Met een groep nieuwe bekenden zit je ’s ochtends voor het laatst aan tafel. Je hebt in drie dagen veel mee gemaakt, gelachen en gedeeld. Je hebt voor 2020 alvast een aantal geweldige nieuwe contacten in je telefoon. Dat is onbetaalbaar.

Maar nu is het tijd om afscheid te nemen. Het is tijd om uit te checken.

 • Ontbijt van 09-10 uur
 • 10 uur: uitchecken

VERBLIJF IN ‘CHATEAU FRANDEUX’ 

Het Chateau Frandeux waar we verblijven is geweldige plek. Het bestaat uit een kasteel met twee bijgebouwen. In het hoofdgebouw (Chateau Frandeux) zullen we alle gezamenlijke activiteiten doen. Denk aan een pubquiz, de diners en de borrels/feestjes.

In het hoofdgebouw en de bijgebouwen zijn veel leuke ruimtes. Super gaaf is het buitenterras aan het meer. Met een beetje geluk kunnen we hier nog lekker buiten zitten. In het chateau is ook sauna. Hier mag je gratis gebruik van maken. Vanuit deze sauna kun je rechtstreeks het meertje in springen. Het water is schoon en de omgeving sprookjesachtig. Uiteraard gaan we hier natuurlijk een spectaculaire nieuwjaarsduik organiseren!

We zijn superblij dat we deze accommodatie hebben weten te boeken.

DE SLAAPKAMERS

In totaal hebben we maar liefst 44 kamers tot onze beschikking, waarvan maar liefst 24 single kamers. De 20 overige kamers hebben allemaal 2 gescheiden bedden op de kamer. Voor alle kamers in deze accommodatie geldt dat de bedden bij aankomst opgemaakt zijn. In tegenstelling tot onze andere single weekenden hoef je hier dus geen beddengoed mee te nemen.

Totaal hebben 17 van de 44 kamers een eigen badkamer. Het grootste deel van de kamers heeft een gedeelde badkamer om de hoek (maar dus wel op de gang). Boek je met iemand samen, dan word je ingedeeld in het hoofdgebouw of één van de twee bijgebouwen (Ecurie of Boulangerie).

Boek je alleen, dan loot je bij binnenkomst voor jouw kamer. Dit kan zowel in het hoofdgebouw of in één van de twee bijgebouwen zijn. Als kamergenoot krijg je altijd iemand van jouw eigen geslacht en je slaapt altijd in een 1-persoonsbed. Bij alles geldt natuurlijk: weg = weg.

 • Voor een single kamer betaal je een toeslag van € 50 voor 3 nachten.
 • Voor een eigen badkamer betaal je een toeslag van € 30.
 • Voor een single kamer met badkamer betaal je een toeslag van € 80.

O JA…

Tijdens dit arrangement ontmoet je gegarandeerd mensen met wie je een klik hebt. Dat kan niet anders met ongeveer 45 gelijkgestemde singles bij elkaar.

Is een datum vol? We hanteren een wachtlijst. Meld je dus gewoon aan. Een week voor vertrek ontvang je van ons meer informatie. Onder andere een lijst met de voornaam, e-mailadres en woonplaats van alle gasten. Op basis hiervan kun je eventueel carpool-afspraken maken (dit werkt altijd erg goed). Ook maken we een besloten Facebookpagina aan zodat je iedereen alvast een beetje leert kennen.

Je mag trouwens je boeking nog 3 weken voor vertrek kosteloos annuleren (met uitzondering van € 25 ,- boekingskosten).

 

 • Wat : Weekend Ardennen, 30-45 jaar
 • Waar : Ardennen, België
 • Wanneer : 27 december 2019
 • Prijs : € 299
 • Organisatie : VillaVibes
Inschrijven
 

2 reacties

 1. Zijn er nog plekken vrij?

  Kim | 25-12-2019
 2. Ik vraag me af of ik hier mijn hond mee kan nemen?

  Marieke Kremers | 10-12-2019

Reageer

 

andere evenementen op deze dag

1 januari
1970

Op reis met singles rondom Valentijnsdag

Even geen geliefde aan je zij maar wel zin om er even lekker tussen uit te gaan met Valentijnsdag? Waarom niet met andere leuke singles net als jij!

1 januari
1970

Deze factoren zijn cruciaal bij het slagen van een singlereis

Wie kiest voor een vakantie samen met singles moet zichzelf vooraf een aantal belangrijke vragen stellen om ervoor te zorgen dat de vakantie een succes wordt.

1 januari
1970

Ontdek de allerlekkerste wintersport breaks voor singles deze winter!

Het wintersportseizoen is in zicht en dat betekent voor singles volop genieten geblazen! Niets zo leuk als samen met andere leuke ondernemende vrijgezellen af te reizen naar de sneeuw! Overdag op de lange latten de bergen af en ’s avonds lekker bij het haardvuur of gezellig aan de après-ski. Waar je de leukste singles ontmoet […]

last minutes

21 februari
2020

Weekend Vechtdal, 25-39 jaar

28 februari
2020

Weekend Vechtdal, 45-65 jaar

29 februari
2020

Wintersport St. Anton (Oostenrijk) 40-59 jaar