agenda

20 maart 2020

Wandelen op Terschelling

Een lang weekend er even helemaal uit. Met leuke mensen, in een mooi luxe huis, mooie wandelingen en een goede kok die voor lekker eten zorgt. Dat is een Go-out! wandelweekend in het kort.

Wij organiseren al jaren minimaal twee keer per jaar een wandelweekend. Daar doen meestal ongeveer twintig personen aan mee, Altijd een leuke combinatie tussen mensen die al vaker zijn mee geweest en nieuwe deelnemers. Er is altijd een gezellige sfeer waardoor je er al snel thuis voelt. We verblijven altijd in een mooie accommodaties in een mooie omgeving.

Dit keer is het in een mooi huis in Oosterend op Terschelling, vlakbij de Boschplaat, het grootste natuurgebied van Terschelling. En bij het Kaapsduin waar je een 360 graden uitzicht hebt over de Noordzee, Waddenzee en heel Oosterend.

Hoe ziet dit weekend eruit?
Als je vrijdagmiddag op tijd komt, kun je mee met de eerste wandeling van ruim een uur. Zo krijg je een eerste indruk van Oosterend. Of je zorgt dat je op tijd bent voor de gezamenlijke avondmaaltijd. Zaterdag en Zondag kun je na het ontbijt klaarmaken voor een wandeling van rond de 16 kilometer. Halverwege de wandeling nemen we uitgebreid de tijd voor een lekkere lunch. De wandelingen zijn zodanig opgezet dat je er ook voor kunt kiezen om slechts een deel van de wandeling mee te lopen. Na zo’n adembenemende tocht over het eiland, kom je weer thuis en staat de soep al voor je klaar. Zo kun je voluit genieten van enkele mooie, rustige vakantiedagen. Op maandag is er een kortere wandeling waar meestal ongeveer de helft van de deelnemers nog aan mee doet.

Kok mee
Aan de inwendige gast wordt ruim aandacht besteed, want er is een kok die je in het huis goed zal verzorgen.

Prijs: 3 overnachtingen, lakenpakket, ontbijt, avondmaaltijd en gelegenheid tot het maken van een lunchpakket.

Pak je koffers, volg de gids over de paden van Terschelling. Tijdens het weekend maken we vier afwisselende wandelingen. Het wandeltempo is ontspannen en er is alle tijd om in je eigen tempo te lopen.

De Go-out! wandelweekenden bestaat niet alleen uit wandelingen; er is ook alle ruimte om zelf of met anderen iets anders te ondernemen.  Gezelligheid en het vakantiegevoel staan voorop.

Hou deze pagina in de gaten voor meer informatie over het programma van dit gezellige en ontspannen wandelweekend.

  • Wat : Wandelen op Terschelling
  • Waar : Terschelling
  • Wanneer : 20 maart 2020
  • Prijs : € 225
  • Organisatie : Go-Out
Inschrijven
 

Reageer

 

andere evenementen op deze dag

1 januari
1970

Waarom op vakantie als alleenstaande ouder?

Als alleenstaande ouder is het geen sinecure om op reis te gaan met je kind. Als enige volwassene draai je op voor de hele organisatie en heb je niemand om op terug te vallen als het even tegen zit.

1 januari
1970

Deze factoren zijn cruciaal bij het slagen van een singlereis

Wie kiest voor een vakantie samen met singles moet zichzelf vooraf een aantal belangrijke vragen stellen om ervoor te zorgen dat de vakantie een succes wordt.

1 januari
1970

Ontdek de allerlekkerste wintersport breaks voor singles deze winter!

Het wintersportseizoen is in zicht en dat betekent voor singles volop genieten geblazen! Niets zo leuk als samen met andere leuke ondernemende vrijgezellen af te reizen naar de sneeuw! Overdag op de lange latten de bergen af en ’s avonds lekker bij het haardvuur of gezellig aan de après-ski. Waar je de leukste singles ontmoet […]

last minutes

28 februari
2020

Lekker winterweekend