agenda

16 april 2021

Singleweekend Groesbeek

Dichtbij de bossen van Groesbeek en Berg en Dal ligt onze mooie accommodatie Villa Heuvelrijk. Er is veel te doen in en om deze villa. Naast vele bekende programmaonderdelen zoals wandelen of mountainbiken kun je hier allemaal nieuwe dingen ondernemen.

Er zijn verschillende bier- en wijnproeverijen in de buurt, een Pitch&Putt baan en onze accommodatie ligt pal tegenover het Nationaal Bevrijdingsmuseum. Je kunt ook in kleine groepjes spelletjes spelen in de gezellige woonkamer.

Maar wat écht luxe is in deze accommodatie, dat zijn de heerlijke bedden en je eigen ruime badkamer.

Uiteraard houden we tijdens dit weekend rekening met Corona. We hebben extra aandacht voor hygiëne en organiseren lekker veel activiteiten in de buitenlucht. En ondanks dat we afstand moeten houden, kan het toch niet anders dan beregezellig worden.

  • Wat : Singleweekend Groesbeek
  • Waar : Groesbeek
  • Wanneer : 16 april 2021
  • Prijs : € 354
  • Organisatie : VillaVibes
Inschrijven
 

Reageer

 

andere evenementen op deze dag

1 januari
1970

Boek je droomreis of weekend weg tijdens Singlesday

Niet voor iedereen begint er direct een belletje te rinkelen als de naam Singlesday voorbij komt. Singlesday is een speciale dag voor singles en vrijgezellen.

1 januari
1970

Waarom op vakantie als alleenstaande ouder?

Als alleenstaande ouder is het geen sinecure om op reis te gaan met je kind. Als enige volwassene draai je op voor de hele organisatie en heb je niemand om op terug te vallen als het even tegen zit.

1 januari
1970

Deze factoren zijn cruciaal bij het slagen van een singlereis

Wie kiest voor een vakantie samen met singles moet zichzelf vooraf een aantal belangrijke vragen stellen om ervoor te zorgen dat de vakantie een succes wordt.

last minutes