agenda

28 februari 2020

SingleSnow Wintersport Les Menuires

Ski-in en ski-out, geniet in het grootste wintersportgebied van Europa. Les Menuires is onderdeel van het populaire Franse wintersportgebied Les Trois Vallées. Het is een typisch Frans wintersportplaats met een fantastische ligging direct aan de piste. Vanuit de chalets stap je zo op je ski’s of board en liggen de pistes letterlijk aan je voeten. Les Menuires heeft alles in huis voor een ongedwongen wintersportvakantie met een gezellige groep leeftijdsgenoten! Exclusief voor onze 35-plus gasten. Boek nu!

  • Wat : SingleSnow Wintersport Les Menuires
  • Waar : Les Menuires
  • Wanneer : 28 februari 2020
  • Prijs : € 1495
  • Organisatie : SingleSnow
Inschrijven
 

Reageer

 

andere evenementen op deze dag

1 januari
1970

Op reis met singles rondom Valentijnsdag

Even geen geliefde aan je zij maar wel zin om er even lekker tussen uit te gaan met Valentijnsdag? Waarom niet met andere leuke singles net als jij!

1 januari
1970

Deze factoren zijn cruciaal bij het slagen van een singlereis

Wie kiest voor een vakantie samen met singles moet zichzelf vooraf een aantal belangrijke vragen stellen om ervoor te zorgen dat de vakantie een succes wordt.

1 januari
1970

Ontdek de allerlekkerste wintersport breaks voor singles deze winter!

Het wintersportseizoen is in zicht en dat betekent voor singles volop genieten geblazen! Niets zo leuk als samen met andere leuke ondernemende vrijgezellen af te reizen naar de sneeuw! Overdag op de lange latten de bergen af en ’s avonds lekker bij het haardvuur of gezellig aan de après-ski. Waar je de leukste singles ontmoet […]

last minutes