agenda

31 december 2019

Single Oud en Nieuw Feest (diner+overnachten mogelijk)

Kom je ook gezellig met andere singles het nieuwe jaar inluiden? We sluiten het jaar af met een spetterend Oud & Nieuw Feest en gaan dansend 2020 in! Diner en overnachting kun je eveneens boeken om helemaal all-in te genieten van de jaarwisseling.

Feestend het nieuwe jaar in met allemaal leuke nieuwe mensen om je heen, hoe speciaal is dat? Je kan alleen naar het feest (met DJ) komen maar leuker is natuurlijk om daarvoor al kennis te maken tijdens de borrel en het diner. Ook kun je na het feest zo je bed in rollen als je er een overnachting bijboekt. Met een heerlijk ontbijtbuffet de volgende ochtend natuurlijk.

Een knallend Oud en Nieuw Feest met alleen maar singles! Vier jij het jaarwisseling samen met ons?

Meer info en reserveren: https://www.funbreaks.nl/single-events/single-oud-en-nieuw-feest/

  • Wat : Single Oud en Nieuw Feest (diner+overnachten mogelijk)
  • Waar : Zeist
  • Wanneer : 31 december 2019
  • Prijs : € vanaf € 85,00
  • Organisatie : Funbreaks
Inschrijven
 

Reageer

 

andere evenementen op deze dag

1 januari
1970

Waarom op vakantie als alleenstaande ouder?

Als alleenstaande ouder is het geen sinecure om op reis te gaan met je kind. Als enige volwassene draai je op voor de hele organisatie en heb je niemand om op terug te vallen als het even tegen zit.

1 januari
1970

Deze factoren zijn cruciaal bij het slagen van een singlereis

Wie kiest voor een vakantie samen met singles moet zichzelf vooraf een aantal belangrijke vragen stellen om ervoor te zorgen dat de vakantie een succes wordt.

1 januari
1970

Ontdek de allerlekkerste wintersport breaks voor singles deze winter!

Het wintersportseizoen is in zicht en dat betekent voor singles volop genieten geblazen! Niets zo leuk als samen met andere leuke ondernemende vrijgezellen af te reizen naar de sneeuw! Overdag op de lange latten de bergen af en ’s avonds lekker bij het haardvuur of gezellig aan de après-ski. Waar je de leukste singles ontmoet […]

last minutes