agenda

24 april 2020

Rondreis Rusland Langs de Wolga en over de steppen 16 dagen

Tijdens deze bijzondere reis door Rusland reizen we van Sint-Petersburg, de culturele hoofdstad van Rusland in de delta van de Neva-rivier, naar het exotische Astrachan in de Wolgadelta,hoofdstad van de kaviaarproductie. Tussendoor maken we kennis met het rijke culturele erfgoed van Rusland, van kathedralen en vestingen in Nizjni Novgorod en Kazan tot imposante sovjetmonumenten in Volgograd.

  • Wat : Rondreis Rusland Langs de Wolga en over de steppen 16 dagen
  • Waar : Rusland
  • Wanneer : 24 april 2020
  • Prijs : € 2395
  • Organisatie : Djoser
Inschrijven
 

Reageer

 

andere evenementen op deze dag

1 januari
1970

Waarom op vakantie als alleenstaande ouder?

Als alleenstaande ouder is het geen sinecure om op reis te gaan met je kind. Als enige volwassene draai je op voor de hele organisatie en heb je niemand om op terug te vallen als het even tegen zit.

1 januari
1970

Deze factoren zijn cruciaal bij het slagen van een singlereis

Wie kiest voor een vakantie samen met singles moet zichzelf vooraf een aantal belangrijke vragen stellen om ervoor te zorgen dat de vakantie een succes wordt.

1 januari
1970

Ontdek de allerlekkerste wintersport breaks voor singles deze winter!

Het wintersportseizoen is in zicht en dat betekent voor singles volop genieten geblazen! Niets zo leuk als samen met andere leuke ondernemende vrijgezellen af te reizen naar de sneeuw! Overdag op de lange latten de bergen af en ’s avonds lekker bij het haardvuur of gezellig aan de après-ski. Waar je de leukste singles ontmoet […]

last minutes