agenda

16 januari 2020

Rondreis Costa Rica 23-35 jaar

Bij Simi boek je een groepsrondreis met leeftijdgenoten tussen de 18 en 35 jaar. Gemiddeld zijn onze reizigers tussen de 21 en 28 jaar, maar dat kan per vertrekdatum verschillen. De groepreizen zijn ongedwongen, bevatten altijd al een groot aantal activiteiten en zijn vrij compleet. Dat wil zeggen: we proberen te voorkomen dat je boekt en vervolgens nog voor verrassingen komt te staan. Reizen met Simi is avontuurlijk, georganiseerd en vooral ontzettend gezellig.

Costa Rica is een land dat zich perfect leent voor een groepsvakantie. Mooi weer, ademebenemend mooie en afwisselende natuur en een perfecte combinatie van een actieve rondreis en een relaxvakantie. Tijdens de groepsreis komen we door de jungle, de nevelwouden, maar ook langs plantages en mooie witte stranden.

  • Wat : Rondreis Costa Rica 23-35 jaar
  • Waar : Costa Rica
  • Wanneer : 16 januari 2020
  • Prijs : € 2339
  • Organisatie : simireizen
Inschrijven
 

Reageer

 

andere evenementen op deze dag

1 januari
1970

Op reis met singles rondom Valentijnsdag

Even geen geliefde aan je zij maar wel zin om er even lekker tussen uit te gaan met Valentijnsdag? Waarom niet met andere leuke singles net als jij!

1 januari
1970

Deze factoren zijn cruciaal bij het slagen van een singlereis

Wie kiest voor een vakantie samen met singles moet zichzelf vooraf een aantal belangrijke vragen stellen om ervoor te zorgen dat de vakantie een succes wordt.

1 januari
1970

Ontdek de allerlekkerste wintersport breaks voor singles deze winter!

Het wintersportseizoen is in zicht en dat betekent voor singles volop genieten geblazen! Niets zo leuk als samen met andere leuke ondernemende vrijgezellen af te reizen naar de sneeuw! Overdag op de lange latten de bergen af en ’s avonds lekker bij het haardvuur of gezellig aan de après-ski. Waar je de leukste singles ontmoet […]

last minutes

21 februari
2020

Singlereizen Malediven 23-35 jaar

21 februari
2020

Rondreis en groepsreis Vietnam 23-35 jaar

22 februari
2020

Singlereis Sri Lanka 23-35 jaar