agenda

24 juni 2019

Midzomer midweek

Genieten van de rust en stilte van de natuurgebieden van Terschelling, uitgestrekte brede stranden, gezellige restaurants en kroegjes, een mooie appartement en gezellige mensen. Dit kun je met de groep deelnemers beleven of je trekt er zelf op uit.

Ons vakantiehuis Pollux is gelegen aan de rustige oostkant van het eiland. We verblijven in een modern ingericht, gerestaureerd rijksmonument voor 11-personen in Oosterend aan de voet van de duinen. De Waddenzee ligt op 350 meter afstand.

Elke ochtend ontbijten we gezellig samen. In ons huis kunnen we samen koken en er ook voor kiezen om lekker uit eten te gaan.

Op het eiland kunnen we diverse dingen doen. Wandelen, een lange fietstocht om het eiland helemaal te verkennen, per kano zeehonden bekijken, een museum bezoeken, zwemmen in zee, zonnebaden in een duinpan, een nachtduik etc.. Het lijkt ons leuk om een avond naar Café de Groene Weide te gaan om te luisteren naar de wereldberoemde zingende kroegbaas Hessel. Dit café is in 2011 uitgeroepen tot het beste café van Nederland waar je ook nog lekker kan eten. We bepalen ons programma in overleg met de groep en laten het daarnaast van het weer afhangen.

Als je maandag vroeg komt, dan kan je meedoen aan de wandeling. We gaan het eiland verkennen door de duinen en over het strand. Kom je laat, zorg dan dat je op tijd bent om mee uit eten te gaan.

Donderdag om 10 uur moeten we ons appartement verlaten. De bagage kun je kwijt in de auto zodat we nog een dag op het eiland kunnen blijven. Ons plan is om naar de Westkant van Terschelling te gaan en ’s middags de boot terug te pakken.

Tijden: maandagochtend tot donderdagmiddag (je mag zelf weten wanneer je vertrekt). Wil je ook een dag Oeral meemaken? Kom dan eerder en boek dan nog een nachtje van zondag op maandag erbij!

Prijs: 3 overnachtingen op een 2-persoonskamer met ontbijt en gelegenheid bestaat tot het maken van een lunchpakket.

  • Wat : Midzomer midweek
  • Waar : Terschelling
  • Wanneer : 24 juni 2019
  • Prijs : € 206
  • Organisatie : Go-Out
Inschrijven
 

Reageer

 

andere evenementen op deze dag

1 januari
1970

5 reistips voor verlegen introverte singles

Single en een verlegen of introvert type? Dan zal solo op reis gaan je op het eerste gezicht misschien niet meteen aanspreken.

1 januari
1970

Dit ontdek je over jezelf tijdens een singlevakantie

Behalve dat je een toffe reis maakt naar een door jou gekozen vakantieland in goed gezelschap is een singlevakantie ook een ontdekkingsreis in jezelf. Zweverig? Nee hoor, kijk maar!

1 januari
1970

Singlereizen voor beginners

Ben je altijd samen met je partner op vakantie geweest dan is de eerste keer op vakantie als single even wennen. Om je over je drempelvrees heen te helpen hebben we een korte handleiding voor je gemaakt.

last minutes