agenda

15 maart 2021

Midweek op Terschelling

Een midweek er even helemaal uit. Met leuke mensen, in een mooi huis en een goede kok die voor lekker eten zorgt. Dat is een Go-out! midweek in het kort.

Wij organiseren al jaren of en toe een midweek. Daar doen meestal ongeveer tien tot zestien personen aan mee, Altijd een leuke combinatie tussen mensen die al vaker zijn mee geweest en nieuwe deelnemers. Er is altijd een gezellige sfeer waardoor je er al snel thuis voelt. We verblijven altijd in een mooie accommodaties in een mooie omgeving.

Dit keer is het in een mooi huis in Oosterend op Terschelling, vlakbij de Boschplaat, het grootste natuurgebied van Terschelling. En bij het Kaapsduin waar je een 360 graden uitzicht hebt over de Noordzee, Waddenzee en heel Oosterend.

Hoe ziet deze midweek eruit?

Maandag tot en met vrijdag hebben we alle tijd om het prachtige eiland wandelend of fietsend te verkennen over het brede strand, door de duinen en de bossen. Ook de dorpjes en musea kun je bezoeken. Per dag bepalen we wat we gaan doen, met de hele groep of in kleinere groepjes, afhankelijk van de voorkeuren in de groep en het weer. Het ontbijt en diner wordt bereid door onze vaste kok, die met veel aandacht heerlijk kookt. We laten ons lekker verwennen deze midweek!

Wie gaat er mee naar Terschelling? Lekker naar het strand, wandelen en genieten van de mooie natuur van het eiland. Gezelligheid en het vakantiegevoel staan voorop.

Tijden: maandag 17:00 uur tot vrijdag 10:00 uur
Prijs is incl: 4 overnachtingen, lakenpakket, ontbijt, avondmaaltijd en gelegenheid tot het maken van een lunchpakket.

 

  • Wat : Midweek op Terschelling
  • Waar : Terschelling
  • Wanneer : 15 maart 2021
  • Prijs : € 225
  • Organisatie : Go-Out
Inschrijven
 

Reageer

 

andere evenementen op deze dag

1 januari
1970

Boek je droomreis of weekend weg tijdens Singlesday

Niet voor iedereen begint er direct een belletje te rinkelen als de naam Singlesday voorbij komt. Singlesday is een speciale dag voor singles en vrijgezellen.

1 januari
1970

Waarom op vakantie als alleenstaande ouder?

Als alleenstaande ouder is het geen sinecure om op reis te gaan met je kind. Als enige volwassene draai je op voor de hele organisatie en heb je niemand om op terug te vallen als het even tegen zit.

1 januari
1970

Deze factoren zijn cruciaal bij het slagen van een singlereis

Wie kiest voor een vakantie samen met singles moet zichzelf vooraf een aantal belangrijke vragen stellen om ervoor te zorgen dat de vakantie een succes wordt.

last minutes

12 maart
2021

Wandelweekend Terschelling