agenda

21 maart 2021

Klupreis Fins Lapland

Fins Lapland is voor de niet-stilzitters en liefhebbers van natuur en oneindige sneeuwvlakten. We doen alles wat je mag verwachten tijdens een reis als deze: sneeuwschoenwandelen door de ongerepte natuur, touren op een sneeuwscooter, husky’s temmen tijdens een unieke sledetocht en een zoektocht naar het noorderlicht. Er is zelfs de mogelijkheid om te skiën; de skilift bevindt zich voor onze appartementen. Reisleider Jaap vertelt je ondertussen alles over de mystiek van het land. Hauskaa (veel plezier)!

  • Wat : Klupreis Fins Lapland
  • Waar : Lapland
  • Wanneer : 21 maart 2021
  • Prijs : € 1548
  • Organisatie : Estivant Vakanties
Inschrijven
 

Reageer

 

andere evenementen op deze dag

1 januari
1970

Boek je droomreis of weekend weg tijdens Singlesday

Niet voor iedereen begint er direct een belletje te rinkelen als de naam Singlesday voorbij komt. Singlesday is een speciale dag voor singles en vrijgezellen.

1 januari
1970

Waarom op vakantie als alleenstaande ouder?

Als alleenstaande ouder is het geen sinecure om op reis te gaan met je kind. Als enige volwassene draai je op voor de hele organisatie en heb je niemand om op terug te vallen als het even tegen zit.

1 januari
1970

Deze factoren zijn cruciaal bij het slagen van een singlereis

Wie kiest voor een vakantie samen met singles moet zichzelf vooraf een aantal belangrijke vragen stellen om ervoor te zorgen dat de vakantie een succes wordt.

last minutes