agenda

18 oktober 2017

Iran

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door het mysterieuze Iran is enorm veel te ontdekken: sfeervolle middeleeuwse steden met kleurrijke bazaars, vele overblijfselen van het oude Perzische rijk en moskeeën met rijk versierde toegangspoorten die tot de top van de islamitische architectuur behoren. Overal word je als westerling gastvrij onthaald en willen mensen graag een gesprek met je aanknopen. Jouw beeld van Iran zal na deze reis beslist gewijzigd zijn!

  • Wat : Iran
  • Waar : Iran
  • Wanneer : 18 oktober 2017
  • Prijs : € 1698
  • Organisatie : Sawadee Reizen
Inschrijven
 

Reageer

 

andere evenementen op deze dag

1 januari
1970

Wintersportvakantie: de leukste singles ontmoet je hier!

Voel jij de winterkriebels al? Dan heb je vast enorm veel zin in de wintersportvakantie! Samen met een leuke groep singles genieten van zon, verse sneeuw en een onwijs gezellig après ski, wie wil dat nou niet?!

1 januari
1970

Te gekke kerstreizen en coole wintervakanties voor singles

Tijdens zo’n coole wintersportvakantie of kerstreis met singles geniet je niet alleen van een fantastische vakantie, je ontmoet ook nog eens leuke nieuwe mensen!

1 januari
1970

De meest gehoorde onzin over singlereizen

Iedereen weet ‘het beter’. Zeker als het over singlereizen gaat! Maar wat is er nu van waar en wat niet? Wij ontkrachten alvast de meest gehoorde onzin over singlereizen voor je!

last minutes

24 november
2017

Zuid Afrika

30 november
2017

Nieuw Zeeland

2 december
2017

Colombia