agenda

15 mei 2021

FOX Single groepsreis Zweedse Zomernachten – 12 dgn

Weidse meren, hippe steden, uitgestrekte natuur en natuurlijk de typische rode huisjes.

Ga met ons mee op deze nieuwe reis naar de mooiste plekken in Zweden. Bruisende steden, charmante vissershaventjes en een levendige eetcultuur: dat is Zweden! Proef de typisch Zweedse gehaktballetjes, verse zalm of een echte Zweedse ‘kanelbulle’!

Ontdek de archipel van Stockholm waar je je in de middeleeuwen waant in de oude wijk Gamla Stan, prachtige Zweedse meren, fraaie kastelen en de werken van de Zweedse glaskunstenaars. Bezoek bekende steden als de studentenstad Uppsala, Karlstad, Göteborg en het kustplaatsje Kalmar. Rust en ruimte vind je ook op deze route. In de regio Dalarna met zijn typische rode huisjes, in de bossen en in het glooiende hart van Zweden.

Geniet van het Zweedse buitenleven, de lange zomeravonden en de prachtige natuur en cultuur.

  • Wat : FOX Single groepsreis Zweedse Zomernachten – 12 dgn
  • Waar : Zweden
  • Wanneer : 15 mei 2021
  • Prijs : € 1807
  • Organisatie : FOX, verre reizen van ANWB
Inschrijven
 

Reageer

 

andere evenementen op deze dag

1 januari
1970

Boek je droomreis of weekend weg tijdens Singlesday

Niet voor iedereen begint er direct een belletje te rinkelen als de naam Singlesday voorbij komt. Singlesday is een speciale dag voor singles en vrijgezellen.

1 januari
1970

Waarom op vakantie als alleenstaande ouder?

Als alleenstaande ouder is het geen sinecure om op reis te gaan met je kind. Als enige volwassene draai je op voor de hele organisatie en heb je niemand om op terug te vallen als het even tegen zit.

1 januari
1970

Deze factoren zijn cruciaal bij het slagen van een singlereis

Wie kiest voor een vakantie samen met singles moet zichzelf vooraf een aantal belangrijke vragen stellen om ervoor te zorgen dat de vakantie een succes wordt.

last minutes