agenda

14 september 2021

FOX Single groepsreis Vietnam, Laos & Cambodja – 19 dgn

Ontdek wereldsteden, sprookjesachtige natuur en imposante tempels in het oude Indochina

Indrukwekkende en uitgebreide rondreis door het oude Indochina. Ontdek in 19 dagen de hoogtepunten van Noord-Vietnam, Laos en Cambodja, drie bijzondere bestemmingen met elk een heel eigen karakter.

In Vietnam bezoek je het bruisende Hanoi en de groene provincie Sapa. Door een landschap van karstgebergten gaat de reis verder naar Vang Vieng en de hoofdstad Vientiane.
In Cambodja begint onze ontdekkingstocht in de hoofdstad Phnom Penh, met zijn beruchte Rode Khmer verleden dat goed terug te zien is bij de indrukwekkende Killing Fields en Tuol Sleng gevangenis. Dan op naar het wereldberoemde Angkor tempelcomplex vlakbij het provinciestadje Siem Reap.
  • Wat : FOX Single groepsreis Vietnam, Laos & Cambodja – 19 dgn
  • Waar : Vietnam
  • Wanneer : 14 september 2021
  • Prijs : € 2699
  • Organisatie : FOX, verre reizen van ANWB
Inschrijven
 

Reageer

 

andere evenementen op deze dag

1 januari
1970

Boek je droomreis of weekend weg tijdens Singlesday

Niet voor iedereen begint er direct een belletje te rinkelen als de naam Singlesday voorbij komt. Singlesday is een speciale dag voor singles en vrijgezellen.

1 januari
1970

Waarom op vakantie als alleenstaande ouder?

Als alleenstaande ouder is het geen sinecure om op reis te gaan met je kind. Als enige volwassene draai je op voor de hele organisatie en heb je niemand om op terug te vallen als het even tegen zit.

1 januari
1970

Deze factoren zijn cruciaal bij het slagen van een singlereis

Wie kiest voor een vakantie samen met singles moet zichzelf vooraf een aantal belangrijke vragen stellen om ervoor te zorgen dat de vakantie een succes wordt.

last minutes