agenda

16 september 2021

FOX Single groepsreis Van Tango naar Samba in Argentinië en Brazilië – 16 dgn

Bruisend Buenos Aires en Rio, gecombineerd met de mooie natuur en prachtige kustlijn van Brazilië

Ga met ons mee op deze nieuwe reis naar de mooiste plekken in zuidelijk Brazilië, en begin je reis in de Europees aandoende hoofdstad van Argentinië, Buenos Aires. Zo combineer je 2 landen in één tour! We bezoeken niet alleen het mondaine Buenos Aires en de indrukwekkende watervallen van Foz do Iguaçu, maar ook het beroemde natuurgebied de Pantanal. In Bonito kun je snorkelen in rivieren en de mooiste, kleurige vissen spotten en in het koloniale plaatsje Paraty aan de kust maken we een schoenertocht langs de tropische ‘Costa Verde’. Onze reis eindigt in de leukste stad van Brazilië, het bruisende Rio de Janeiro, waar we verblijven op loopafstand van de beroemde Copacabana en Ipanema-stranden.
  • Wat : FOX Single groepsreis Van Tango naar Samba in Argentinië en Brazilië – 16 dgn
  • Waar : Brazilië
  • Wanneer : 16 september 2021
  • Prijs : € 2699
  • Organisatie : FOX, verre reizen van ANWB
Inschrijven
 

Reageer

 

andere evenementen op deze dag

1 januari
1970

Boek je droomreis of weekend weg tijdens Singlesday

Niet voor iedereen begint er direct een belletje te rinkelen als de naam Singlesday voorbij komt. Singlesday is een speciale dag voor singles en vrijgezellen.

1 januari
1970

Waarom op vakantie als alleenstaande ouder?

Als alleenstaande ouder is het geen sinecure om op reis te gaan met je kind. Als enige volwassene draai je op voor de hele organisatie en heb je niemand om op terug te vallen als het even tegen zit.

1 januari
1970

Deze factoren zijn cruciaal bij het slagen van een singlereis

Wie kiest voor een vakantie samen met singles moet zichzelf vooraf een aantal belangrijke vragen stellen om ervoor te zorgen dat de vakantie een succes wordt.

last minutes