agenda

11 mei 2021

FOX Single groepsreis Malta – 8 dgn

Combineer ongerept Gozo met veelzijdig Malta

Deze fantastische single groepsreis laat je kennismaken met de Mediterrane eilanden Malta en het kleinere zusje van Malta: Gozo. We gaan fietsen op E-bikes, kanovaren, wijn proeven en genieten van de prachtige natuur en cultuur die de eilanden te bieden hebben.

We verblijven drie nachten op het authentieke Gozo, het eiland heeft een oppervlakte van ongeveer 67 vierkante kilometer; 15 km lang en ongeveer 7 km breed. Maar er is heel veel te zien! We doorkruisen Gozo en zien o.a. de versterkte Citadel in Victoria, de hoofdstad, het tempelcomplex van Ggantija uit de periode 3600-2500 voor Christus, het bedevaartsoord Ta’pinu, het vriendelijke vissersdorpje Xlendi en natuurlijke Dwejra Bay met het azuurblauwe water.

  • Wat : FOX Single groepsreis Malta – 8 dgn
  • Waar : Malta
  • Wanneer : 11 mei 2021
  • Prijs : € 1069
  • Organisatie : FOX, verre reizen van ANWB
Inschrijven
 

Reageer

 

andere evenementen op deze dag

1 januari
1970

Boek je droomreis of weekend weg tijdens Singlesday

Niet voor iedereen begint er direct een belletje te rinkelen als de naam Singlesday voorbij komt. Singlesday is een speciale dag voor singles en vrijgezellen.

1 januari
1970

Waarom op vakantie als alleenstaande ouder?

Als alleenstaande ouder is het geen sinecure om op reis te gaan met je kind. Als enige volwassene draai je op voor de hele organisatie en heb je niemand om op terug te vallen als het even tegen zit.

1 januari
1970

Deze factoren zijn cruciaal bij het slagen van een singlereis

Wie kiest voor een vakantie samen met singles moet zichzelf vooraf een aantal belangrijke vragen stellen om ervoor te zorgen dat de vakantie een succes wordt.

last minutes