agenda

28 mei 2021

FOX Single groepsreis Fjorden, Gletsjers en Elanden in Noorwegen – 12 dgn

Woeste natuur, diepe fjorden en hippe steden, je vindt het allemaal in Noorwegen!

Ga met ons mee op deze nieuwe reis naar de mooiste plekken in Noorwegen. De prachtige kustlijn, de fjorden, de bergen in het binnenland en de talrijke activiteiten kenmerken deze schitterende rondreis.
Noorwegen heeft meer dan duizenden fjorden, maar de fjorden die het meest tot de verbeelding spreken met prachtig blauw water en omringd door majestueuze kliffen, liggen aan de westkust. En enkele van die fjorden ontdekken we samen tijdens deze rondreis, zoals de Sognefjord en de Geirangerfjord, die zelfs is uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed.
Maar deze reis biedt meer dan alleen fjorden. Je brengt ook een bezoek aan de oude hanzestad Bergen met zijn gekleurde huisjes, het Art Nouveaustadje Ålesund (vanuit Ørsta) en de Noorse hoofdstad, Oslo.
Eet je tussendoor een ‘lefse’? Een echte Noorse lekkernij!
  • Wat : FOX Single groepsreis Fjorden, Gletsjers en Elanden in Noorwegen – 12 dgn
  • Waar : Noorwegen
  • Wanneer : 28 mei 2021
  • Prijs : € 2099
  • Organisatie : FOX, verre reizen van ANWB
Inschrijven
 

Reageer

 

andere evenementen op deze dag

1 januari
1970

Boek je droomreis of weekend weg tijdens Singlesday

Niet voor iedereen begint er direct een belletje te rinkelen als de naam Singlesday voorbij komt. Singlesday is een speciale dag voor singles en vrijgezellen.

1 januari
1970

Waarom op vakantie als alleenstaande ouder?

Als alleenstaande ouder is het geen sinecure om op reis te gaan met je kind. Als enige volwassene draai je op voor de hele organisatie en heb je niemand om op terug te vallen als het even tegen zit.

1 januari
1970

Deze factoren zijn cruciaal bij het slagen van een singlereis

Wie kiest voor een vakantie samen met singles moet zichzelf vooraf een aantal belangrijke vragen stellen om ervoor te zorgen dat de vakantie een succes wordt.

last minutes