agenda

20 februari 2021

Eenoudervakantie Maria Alm, Oostenrijk, wintersport

Maria Alm is thuiskomen in Oostenrijk. Een klein, rustig dorpje waar je na een dag in de sneeuw weer lekker warm ontvangen wordt in Hotel Alpenhof. De skilift is dichtbij en brengt je snel naar het skigebied met pistes voor alle niveaus.

Maria Alm: een authentiek dorpje in Hochköning. Onze uitvalsbasis is Hotel Alpenhof waar de familie Eder al jaren wintersporters, jong en oud, thuis laat voelen in een echte familiesfeer. De service, de rust en het eten geven je echt een koninklijk gevoel.

Het skiën en boarden zit wel goed in Maria Alm. Je bent zo bij de skilift die je naar de top van ‘Hochköning’ brengt. 120 km goed geprepareerde brede pistes liggen aan je voeten. Genoeg geoefend op de makkelijke pistes? Maak dan de Köningtour van maar liefst 35 kilometer lang! Met een Apfelstrudel in een berghut als beloning natuurlijk.

  • Wat : Eenoudervakantie Maria Alm, Oostenrijk, wintersport
  • Waar : Maria Alm, Oostenrijk
  • Wanneer : 20 februari 2021
  • Prijs : € v.a. 799
  • Organisatie : Estivant Vakanties
Inschrijven
 

Reageer

 

andere evenementen op deze dag

1 januari
1970

Boek je droomreis of weekend weg tijdens Singlesday

Niet voor iedereen begint er direct een belletje te rinkelen als de naam Singlesday voorbij komt. Singlesday is een speciale dag voor singles en vrijgezellen.

1 januari
1970

Waarom op vakantie als alleenstaande ouder?

Als alleenstaande ouder is het geen sinecure om op reis te gaan met je kind. Als enige volwassene draai je op voor de hele organisatie en heb je niemand om op terug te vallen als het even tegen zit.

1 januari
1970

Deze factoren zijn cruciaal bij het slagen van een singlereis

Wie kiest voor een vakantie samen met singles moet zichzelf vooraf een aantal belangrijke vragen stellen om ervoor te zorgen dat de vakantie een succes wordt.

last minutes

14 maart
2021

Klupreis Fins Lapland

21 maart
2021

Klupreis Fins Lapland