agenda

5 november 2021

De Hoge Venen wandelweekend

Een lang weekend er even helemaal uit. Met leuke mensen, in een mooi luxe huis, mooie wandelingen en een goede kok die voor lekker eten zorgt. Dat is een Go-out! wandelweekend in het kort.

Wij organiseren al jaren minimaal twee keer per jaar een wandelweekend. Daar doen meestal ongeveer twintig personen aan mee, Altijd een leuke combinatie tussen mensen die al vaker zijn mee geweest en nieuwe deelnemers. Er is altijd een gezellige sfeer waardoor je er al snel thuis voelt. We verblijven altijd in een mooie accommodaties in een mooie omgeving.

Dit keer is het in een mooi huis in de Ardennen, bij de Hoge Venen in het plaatsje Xhoffraix. Dat is een luxe groepsaccommodatie, met o.a. een sfeervolle woonkamer en sauna.

Je kunt aan alle wandelingen mee doen, maar dat hoeft niet. Bijna elke wandeling doet er wel iemand niet mee of kiest er voor een halve wandeling mee te doen.

Mee info vindt je op : https://go-out.nl/activiteit/16435

 

  • Wat : De Hoge Venen wandelweekend
  • Waar : Xhoffraix
  • Wanneer : 5 november 2021
  • Prijs : € 235
  • Organisatie : Go-Out
Inschrijven
 

Reageer

 

andere evenementen op deze dag

1 januari
1970

Boek je droomreis of weekend weg tijdens Singlesday

Niet voor iedereen begint er direct een belletje te rinkelen als de naam Singlesday voorbij komt. Singlesday is een speciale dag voor singles en vrijgezellen.

1 januari
1970

Waarom op vakantie als alleenstaande ouder?

Als alleenstaande ouder is het geen sinecure om op reis te gaan met je kind. Als enige volwassene draai je op voor de hele organisatie en heb je niemand om op terug te vallen als het even tegen zit.

1 januari
1970

Deze factoren zijn cruciaal bij het slagen van een singlereis

Wie kiest voor een vakantie samen met singles moet zichzelf vooraf een aantal belangrijke vragen stellen om ervoor te zorgen dat de vakantie een succes wordt.

last minutes

12 maart
2021

Wandelweekend Terschelling