agenda

20 maart 2021

Actief onthaasten op het zonnige Bonaire

Bonaire, het tropische Nederlandse eiland aan de andere kant van de Atlantische Oceaan. Het eiland staat bekend om zijn mooie stranden en prachtige zee, maar Bonaire heeft zoveel meer! Met deze groepsreis van noSun gaan we het hele eiland op een actieve wijze ontdekken. Bonaire is een van de top duikbestemmingen in de wereld en dat gaan wij met eigen ogen zien. We beginnen met snorkelen en later in de reis duiken we in het diepe met een beginners cursus scuba diving. Het kleurrijke koraal en de tropische vissen zijn echt prachtig. Tijdens deze singlereis gaan we ook kayakken door de zeldzame mangrove. En als dat nog niet genoeg avontuur is, gaan we ook nog met grote snelheden over het stand van Bonaire blokarten. Met deze groepsreis gaan we een hele andere kant van Bonaire ontdekken.

  • Wat : Actief onthaasten op het zonnige Bonaire
  • Waar : Bonaire
  • Wanneer : 20 maart 2021
  • Prijs : € 1999,00
  • Organisatie : noSun
Inschrijven
 

Reageer

 

andere evenementen op deze dag

1 januari
1970

Boek je droomreis of weekend weg tijdens Singlesday

Niet voor iedereen begint er direct een belletje te rinkelen als de naam Singlesday voorbij komt. Singlesday is een speciale dag voor singles en vrijgezellen.

1 januari
1970

Waarom op vakantie als alleenstaande ouder?

Als alleenstaande ouder is het geen sinecure om op reis te gaan met je kind. Als enige volwassene draai je op voor de hele organisatie en heb je niemand om op terug te vallen als het even tegen zit.

1 januari
1970

Deze factoren zijn cruciaal bij het slagen van een singlereis

Wie kiest voor een vakantie samen met singles moet zichzelf vooraf een aantal belangrijke vragen stellen om ervoor te zorgen dat de vakantie een succes wordt.

last minutes