agenda

10 april 2021

Actie en avontuur op Madeira

Canyoningen, hiken, mountainbiken en een gave jeep safari. Super actief in een heerlijk klimaat. Beleef actief, avontuurlijk en culinair Madeira!

Madeira: ‘Da’s toch dat bejaardeneiland? Waar ANWB stellen naartoe gaan om te Nordic-walken? Dat is precies waar dit subtropische eiland voor velen bij bekend staat. Overigens gaat de meerderheid van die bejaarden naar Ibiza, zodat wij de magie van dit eiland voor onszelf hebben. Op Madeira vind je het oudste oerbos van Europa. Woeste kliffen waar je geregeld je hart vasthoudt en een onherbergzaam binnenland. Hoe noordelijker, hoe woester en meer onbegaanbaar. Nat en koud, hoog in de bergen tot kurkdroog in het vlakke zuiden. Elk seizoen dus binnen handbereik, wat ervoor zorgt dat Madeira het het hele jaar door gemiddeld zo’n 20 graden op de temperatuurmeter aangeeft. Niet te warm en niet te koud, perfect voor een bezoekje in het voor- en najaar! Ga mee canyoningen in één van de 150 canyons op Madeira. Verleg je grenzen tijdens het mountainbiken op de trails en ontdek wat de prachtige hoofdstad Funchal te bieden heeft. Madeira, ook wel bekend als bloemeneiland, heeft zo veel om van te genieten! Tijdens deze 8-daagse groepsreis verblijf je in een 4 sterren hotel inclusief een heerlijk uitgebreid ontbijt en maximale sport- en spa faciliteiten zoals een sportschool, crossfit, squashen maar ook massages, yoga en meer.

  • Wat : Actie en avontuur op Madeira
  • Waar : Caniço
  • Wanneer : 10 april 2021
  • Prijs : € 1599,00
  • Organisatie : noSun
Inschrijven
 

Reageer

 

andere evenementen op deze dag

1 januari
1970

Boek je droomreis of weekend weg tijdens Singlesday

Niet voor iedereen begint er direct een belletje te rinkelen als de naam Singlesday voorbij komt. Singlesday is een speciale dag voor singles en vrijgezellen.

1 januari
1970

Waarom op vakantie als alleenstaande ouder?

Als alleenstaande ouder is het geen sinecure om op reis te gaan met je kind. Als enige volwassene draai je op voor de hele organisatie en heb je niemand om op terug te vallen als het even tegen zit.

1 januari
1970

Deze factoren zijn cruciaal bij het slagen van een singlereis

Wie kiest voor een vakantie samen met singles moet zichzelf vooraf een aantal belangrijke vragen stellen om ervoor te zorgen dat de vakantie een succes wordt.

last minutes