agenda

6 juni 2020

Wandelen en wildkamperen in de Wicklow Mountains

Ontdek de schoonheid van de Wicklow Mountains te voet

Deze meerdaagse wandelreis in de Wicklow Mountains laat je zien hoe sprookjesachtig mooi Ierland is. Bij deze singlereis wandel je door de volle schoonheid en prachtige natuur van de Wicklow mountains. Je bent echt even verwijderd van de moderne wereld. Met onze tent in de rugzak komen we op de mooiste plekken en overnachten we in de wilde natuur. De Wicklow Mountains worden gekenmerkt door de kale bergtoppen omringd door bossen en velden met bijzondere flora en fauna. Door het nationale park loopt van noord naar zuid ‘The Wicklow Mountain Way’. Dit pad houden we grotendeels aan, maar we wijken er her en der ook van af richting de mooiste plekjes buiten het pad.

  • Wat : Wandelen en wildkamperen in de Wicklow Mountains
  • Waar : Wicklow Mountains
  • Wanneer : 6 juni 2020
  • Prijs : € 949
  • Organisatie : noSun
Inschrijven
 

Reageer

 

andere evenementen op deze dag

1 januari
1970

Waarom op vakantie als alleenstaande ouder?

Als alleenstaande ouder is het geen sinecure om op reis te gaan met je kind. Als enige volwassene draai je op voor de hele organisatie en heb je niemand om op terug te vallen als het even tegen zit.

1 januari
1970

Deze factoren zijn cruciaal bij het slagen van een singlereis

Wie kiest voor een vakantie samen met singles moet zichzelf vooraf een aantal belangrijke vragen stellen om ervoor te zorgen dat de vakantie een succes wordt.

1 januari
1970

Ontdek de allerlekkerste wintersport breaks voor singles deze winter!

Het wintersportseizoen is in zicht en dat betekent voor singles volop genieten geblazen! Niets zo leuk als samen met andere leuke ondernemende vrijgezellen af te reizen naar de sneeuw! Overdag op de lange latten de bergen af en ’s avonds lekker bij het haardvuur of gezellig aan de après-ski. Waar je de leukste singles ontmoet […]

last minutes