Adverteren

Op een eenvoudige, doeltreffende manier reislustige singles bereiken? Online reismagazine Single2Travel.nl stelt u in staat deze doelstelling te realiseren. Onze website biedt een aantal interessante advertentiemogelijkheden. Over het algemeen geldt, hoe groter de afmeting van een advertentie, hoe meer ruimte voor uw creatieve boodschap. Maar ook: hoe relevanter uw boodschap, hoe groter de kans op succes.

Uit onze cijfers blijkt dat de bezoekers van Single2Travel.nl in gelijke mate bestaat uit zowel mannen als vrouwen, deze zich in de leeftijdscategorie 25-45 jaar bevinden en voornamelijk een MBO+ en HBO/WO opleiding hebben genoten. Anno 2017 wordt Single2Travel.nl maandelijks bezocht door bijna 18.000 unieke bezoekers.

Picture

Leaderboard

Het leaderboard is een opvallende, stilstaande advertentie die geplaatst wordt tussen actuele artikelen aan de linkerzijde. Maximaal drie op een pagina, verspreid van top tot bottom. Prijzen zijn voor drie maanden.

Afmetingen: 560 X 210

Prijzen

Top 120 ,-
Middle 105 ,-
Bottom 80 ,-
Picture

Rectangle

De rectangle banner is een aantrekkelijke, bewegende advertentie aan de rechterzijde van de pagina. Een drietal mogelijkheden van boven naar onder, geplaatst tussen de gidsen en uitgelichte artikelen. Prijzen per drie maanden.

Afmetingen: 300 X 250

Prijzen

Top 105 ,-
Middle 95 ,-
Bottom 75 ,-
Picture

Agenda

Kleine prijs, groots bereik. Dat is de singles reisagenda. Afhankelijk van het aantal reizen is er altijd een abonnement dat past. Reizen worden automatisch geplaatst bij lastminutes. Een combi met de agenda van Singlessite.nl is ook mogelijk. Prijs per drie maanden.

Prijzen

30 ,-
XS 3 reizen per kwartaal
40 ,-
Mini 5 reizen per kwartaal
60 ,-
Midi 10 reizen per kwartaal
105 ,-
Maxi Tot 50 reizen per kwartaal
Picture

Sponsored Artikel

Opvallen met interessant reisnieuws, handige vakantie tips voor singles, een mooie actie of een artikel dat relevant is voor onze bezoekers? Maak dan eens gebruik van een sponsored artikel dat prominent op de homepage komt te staan.

Prijzen

Per item 130 ,- Eenmalig
Picture

Reiswijzer

De reiswijzer voorziet de reislustige single van accurate informatie over het soort reisorganisatie, type singlereis, reisgezelschap en comfortniveau. De reiswijzer wordt zeer frequent geraadpleegd dus de reisorganisatie geniet een hoge zichtbaarheid. Prijs per drie maanden, exclusief BTW.

Prijzen

Per item 75 ,-
Picture

Gidsvermelding

Opvallen tussen de beste aanbieders op het gebied van zonvakanties, wintersport, speciale singlereizen, weekendje weg of andere singlereizen? Dat kan met een gidsvermelding. Met logo, korte tekst en link naar de website. Maximaal 8 vermeldingen per gids. Prijs per drie maanden.

Prijzen

Per item 120 ,-