Artikel

Activiteiten voor begin Krokusvakantie

Het begin van de krokusvakantie, maar ook gewoon een weekend. Een zaterdag wordt vaak gebruikt om even bij te tanken, maar wanneer je de hele week werkt dan is het weekend vaak het enige moment om er een  gezellig dagje uit van te maken.

Plannen voor begin Krokusvakantie

Heb je De Volkskrant al bijna doorgespit en wil je toch nog op pad, maar heb je nog een plannen? Dan zijn hier enkele activiteiten die nog makkelijk in te passen zijn voor vandaag en anders voor morgen.

Chinees Nieuwjaar in Den Haag

Het begin van het nieuwe Chinese jaar wordt in Den Haag elk jaar erg groots gevierd. Op zaterdag 21 februari is het de hele dag feest bij het stadhuis en in China Town. Er is een optocht, verschillende optredens en bij de Asian Food Court en op de Chinese markt kun je terecht voor typisch Aziatische gerechten en artikelen. Kortom genoeg festiviteiten om het jaar van de geit feestelijk in te luiden!

Huishoudbeurs

In de AmsterdamRAI gaat op 21 februari alweer de 70ste editie van de Huishoudbeurs van start. De 70ste verjaardag mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. De organisatie trakteert de naar verwachting 240.000 bezoekers op verschillende cadeaus. Daarnaast is er speciaal Huishoudbeurs-museum ingericht. De collectie van het tijdelijke museum bestaat uit huishoudelijke apparaten uit de jaren vijftig. Daarnaast kun je weer genoeg shoppen en zijn er verschillende optredens en workshops. Nieuw dit jaar is het Azië Pasar Malam Festival. Dit deel van de beurs staat in het teken van de Aziatische cultuur. In dit gedeelte zijn er optredens, kookdemonstraties en prachtige modeshows.

Miniworld Rotterdam

Ken je Madurodam al zo’n beetje op je duimpje, omdat je er al tig keer bent geweest? Dan moet je is een bezoekje brengen aan Miniworld Rotterdam.Dit is de grootste overdekte miniatuurwereld van de Benelux. Deze miniwereld leeft, overal snellen treinen naar hun bestemming, brengen vrachtwagens hun lading naar de miniatuur haven en haasten mensen zich naar hun werk. Elke dag in Miniworld duurt maar 24 minuten, wanneer het nacht is gaan alle lampjes aan en wanneer het weer dag wordt, ontwaken de ruim 27.000 bewoners weer. Kortom een echte aanrader voor gezinnen met kinderen!

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

Tenzing Travel - Noord-Amerika

gerelateerde artikelen

Skivakantie nieuwe stijl: wintersport én ontspanning

Familieweekend plannen? Boek een vakantiehuis in de Ardennen

Lekker snuffelen op de vlooienmarkt: 8 tips

Reizen ook stressvol voor kinderen

Toestemmingsformulier: op vakantie met je kids na de scheiding

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

Weekendje Weg

Een paar dagen er tussen uit met singles naar...

1-oudervakantie

Eénoudervakanties zijn echt de leukste vakanties...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

advertentie

SNP Natuurreizen