Artikel

70% zet roaming uit tijdens vakantie

De smartphone een, twee, of misschien wel meerdere weken uitzetten? Lastig. Het is én blijft immers hét middel om 24/7 alles met de rest van de wereld te delen en op de voet te volgen.

Wat dat betreft houden wij Nederlanders niet van verrassingen. We willen graag connected zijn en blijven. Dit kan echter wel weer zorgen voor verrassingen op de telefoonrekening, en helemaal na een vakantie. Iets waar Nederlanders zich overigens zich zeer bewust van zijn. Zo wijst onderzoek in opdracht van Tele2 uit dat meer dan 70% van de Nederlanders de roaming optie op het mobieltje tijdens de vakantie uitzet.

Dilemma

Dit is natuurlijk het dilemma van de vakantieganger van nu die niet van onverwachtse buiten-de-bundelkosten kosten houdt. Want een uur niet online, staat gevoelsmatig gelijk aan elkaar een week lang niet zien. Zeker als je leuke posts wil plaatsen vanaf het strand in Rio, of vanaf dat gezellige terrasje in Barcelona. Daarom is het goed om te weten hoe verrassingen voorkomen kunnen worden, voordat bij thuiskomst de telefoonrekening op de mat ploft.

De mobiel thuislaten? Is ook geen oplossing. Althans, zo blijkt uit onderzoek. Er zijn maar weinig Nederlanders die hun mobieltje tijdens de vakantie echt thuis laten. Slechts 13% durft dit aan. Gelukkig zijn er alternatieven! Een optie om extra kosten te voorkomen, is natuurlijk om te zorgen voor een goede wifi-verbinding op je vakantiebestemming. Iets waar meer dan de helft van de Nederlanders speciaal rekening mee houdt wanneer ze de vakantie boeken. Een andere optie is een speciale vakantiebundel, waarvan de kosten vooraf duidelijk zijn. Benieuwd naar andere manieren om verrassingen op de telefoonrekening te voorkomen?

Geen verrassingen

Tele2 speelt daar op in met Tele2 NonStop. Met dit mobiele abonnement kom je niet voor verrassingen te staan. Klanten hebben volledige controle over de kosten van hun mobiele abonnement. Onbeperkt bellen en sms-en naar vaste en mobiele nummers in Nederland in combinatie met een internetbundel naar keuze. Het Tele2 NonStop abonnement bevat geen buiten-de-bundelkosten. Is de internetbundel voor het einde van de maand op, dan kan zeer eenvoudig extra internettegoed worden besteld om te voorkomen dat de internetsnelheid wordt verlaagd. Dus nooit meer een stukje maand over aan het einde van de internetbundel.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Dit zijn de reistrends in 2019 volgens Google

Reistip: zonder moeite Nederlandse series kijken in het buitenland met een VPN

Rondreizen door Nieuw-Zeeland: eerst je paswoorden delen bij de douane

Maak jij ook bijna alleen nog maar vakantiefoto’s met je smartphone?

Handige smartphone accessoires voor onderweg

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

Wintersport

Lekker op skivakantie met andere singles? Doen!...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie