Artikel

7 fantastische banen voor reizigers in hart en nieren

Droom jij van een leven als een (digitale) nomade? Een baan waardoor je de hele wereld rondreist? Het hoeft niet bij dromen te blijven. Er zijn banen die je brengen waar je naar toe wilt als je uitkijkt naar deze 7 vacatures.

1# Reiswereld
Overduidelijk wanneer je echt de hele wereld zien; steward of stewardess is dan dé baan voor jou! Of misschien wel reisleider of piloot. Het is hard werken, maar de vrije tijd die je hebt kun je uitstekend besteden op de prachtige plaatsen van bestemming.

2# Consultant 
Als consultant geef je verschillende bedrijven goede adviezen over zaken als management, marketing en IT. Dikke kans dat je door het hele land reist om verschillende bedrijven te bezoeken en te adviseren. Als je echt goed bent zit een trip naar het buitenland er misschien wel in. Of een baan bij een buitenlandse vestiging als je bij een multinational werkt.

3# Sales
Niet bij elk bedrijf heb je de kans om te reizen, maar in sommige gevallen is het nodig om face to face met de klant zaken te bespreken. En hoe fijn is het als die klant heel toevallig in Dubai, Amerika, Italië of Spanje zit?

4# Au pair 
Als je van kinderen én avontuur houdt is dit de perfecte baan. Als Au Pair woon je in een vreemd land bij een vreemde familie en zorgt voor hun kind(eren). Maar wanneer de ouders thuis zijn heb je waarschijnlijk wat vrije tijd. Je kunt dan de stad verkennen en doen wat je zelf wilt.

5# Archeoloog 
Voor iedereen die gek is op geschiedenis, cultuur en de buitenlucht. Je gaat naar de oudste landen en graaft de meest bijzondere schatten op.

6# Reisverslaggever 
Verslaggevers gaan vaak de deur uit om het nieuws samen te vatten. Ook reisnieuws! Wie weet zelfs aan de andere kant van de wereld? Ook reismagazines zijn altijd op zoek naar goede reporters voor mooie reisverslagen. Voor iedereen met een passie voor schrijven én reiskriebels de perfecte baan dus.  

7# Vrijwilligerswerk
Het salaris is nihil of niet aanwezig bij vrijwilligerswerk (meestal is het kost en inwoning), maar de ervaring die je hier mee opdoet betaalt dit grotendeels terug. Je kunt op de mooiste plekken terecht komen en ontmoet een tal van mensen.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

gerelateerde artikelen

De 8 beste bars voor singles in 2020!

Ontmoet je reisgenoten op dit reisplatform

Ben jij een geboren reiziger? Deze tekenen wijzen erop!

Dol op reizen? Zet deze wereldse treinreis dan maar op je bucketlist!

Maak van je dagelijks leven een bijzondere reis

single2travel groepsreizen

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

Weekendje Weg

Een paar dagen er tussen uit met singles naar...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Sportieve Singlereizen

Is raften, klimmen, wandelen of fietsen op vakantie...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie