Artikel

6 x op bestemming van je favoriete series

Tijdens de koude wintermaanden kruipen veel Netflix-kijkers onder een dekentje om hun favoriete series te bingewatchen. Zowel het nieuwe jaar, de frisse temperaturen als de prachtige beelden van exotische bestemmingen doen je dromen over verre vakanties.

Voor de globetrotters onder ons heeft Cheaptickets bekeken welke bestemmingen bij de populaire series horen. Een overzicht.

‘Narcos’, Colombia

De populaire Netflix-reeks gaat over de DEA-jacht op de Colombiaanse drugsbaron Pablo Escobar en zijn Medellínkartel. Voor de opnames trok de ploeg dus naar Colombia. Denk aan de geboortestad van Escobar, Medellin, maar ook Bogota, Cali en Cartagena.

Stranger Things’, Atlanta

De sciencefiction-horrorserie draait rond de 12-jarige Will Beyers, die op mysterieuze wijze verdwijnt in het fictionele stadje Hawkins. De meeste scènes werden echter opgenomen in Atlanta, Georgia.

The Walking Dead’, Atlanta

Ook ‘The Walking Dead’ werd grotendeels opgenomen in Atlanta. Deze serie volgt een aantal mensen die proberen te overleven in een wereld vol met zombies.

‘It’s Always Sunny in Philadelphia’, Los Angeles

Deze komische serie is ondertussen al aan het twaalfde seizoen bezig, en het dertiende en veertiende seizoen zijn al aangekondigd. Zoals de titel van de reeks al verklapt, speelt het verhaal zich af in een Ierse bar in South Philadephia. Ironisch genoeg zijn de buitenshots gefilmd in Los Angeles.

‘Outlander’, Schotland

Wie het dichter bij huis zoekt, kan zich baseren op ‘Outlander’. In deze serie reist verpleegster Claire Randall door de tijd naar het Schotland van de 18e eeuw.

‘The Crown’, het Verenigd Koninkrijk

Liefhebbers van het Britse Koningshuis kennen uiteraard ‘The Crown’, dat de politieke rivaliteit en romantiek tijdens het bewind van Queen Elizabeth volgt.

Helemaal zin gekregen in een verre reis? Check voor het actuele aanbod snel de reisagenda of …. kijk bij het overzicht Groepsreizen voor nog meer reisinspiratie! 

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Machu Picchu dan toch niet open voor toeristen op 1 juli

De behoefte aan vakantie blijft onverminderd groot

Vanuit het buitenland kijken naar Nederlandse televisie

De mooiste plekken in de Verenigde Staten

De jaarlijkse vakantiebeurs komt er weer aan!

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

50+ Singlereizen

De single vijftigplusser is reislustiger dan ooit!...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

60+ singlereizen

60plusser en single zoals dat tegenwoordig heet?...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie