Artikel

6 hotel bespaar tips

Het nieuwe jaar is in aantocht. Heb je al plannen voor een weekendje weg of een stedentripje met je beste vriend of vriendin in 2015? Dan zijn enkele slimme hotel bespaartips natuurlijk van harte welkom.

Met deze 6 tips kun je er in 2015 voordeliger tussenuit!

1. Laat weten dat het een speciaal weekend is en vertel ook waarom. Misschien ga je wel een weekendje weg om je verjaardag te vieren. Vaak bieden hotels dan een gratis ontbijt of een upgrade naar een mooiere kamer aan.

2. E-mailen werkt beter dan bellen. Je kunt iemand aan de telefoon krijgen die niet weet welke voordelen hij of zij je mag geven. In sommige gevallen kun je hierdoor leuke extra’s mislopen. E-mails worden vaak geordend en doorgestuurd en komen dus uiteindelijk bij de juiste afdeling terecht.

3. Hotels hebben soms een loyaliteitsprogramma. Vooral bij grotere hotelketens komt dit vaak voor. Als je hier lid van bent, kun je soms ook onder de prijs boeken.

4. Wat handig is om te weten, is dat veel hotels betalen om uitgelicht te worden op een boekingssite. Lijsten met ‘populairste hotels’ bestaan vaak uit deze betalende hotels. Je kunt daarom beter kijken naar ‘best beoordeelde hotels’, of andere lijsten die duidelijk zijn samengesteld door bezoekers.

5. Hotels mogen niet zomaar een lagere prijs vragen voor een losse kamer, maar vaak zijn er wel samengestelde pakketten waarmee je goedkoper uit bent. Vraag dus naar speciale arrangementen, zoals gratis parkeren of ontbijt.

6. Deze tip wordt ook wel genoemd om goedkoper te vliegen. Kijk eens naar de lastminute-aanbiedingen op boekingssites. Hier kun je soms heel veel voordeel uit slepen.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

Single maar niet alleen

gerelateerde artikelen

Alleenstaande ouder: ga op stedentrip met je puber kids

Extra voordelige ticketsale bij KLM

Ontsnappen uit je hotelkamer: in dit escaperoom-hotel kan het!

7 echt bruikbare vakantie bespaartips

6 tips voor singles om geld te besparen op vakantie

single2travel groepsreizen

50+ Singlereizen

De single vijftigplusser is reislustiger dan ooit!...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

Weekendje Weg

Een paar dagen er tussen uit met singles naar...

1-oudervakantie

Eénoudervakanties zijn echt de leukste vakanties...

Wintersport

Lekker op skivakantie met andere singles? Doen!...

advertentie