Artikel

5 zomerse vakantie tips voor twijfelende singles

Word je stikjaloers bij het zien van al die ge-wél-dige vakantiekiekjes van je vrienden op Facebook en Instagram? Heel begrijpelijk maar echt niet nodig. Met onze 5 zomerse vakantie tips speciaal voor twijfelende singles ga jij een fantastische zomervakantie tegemoet. Inclusief jaloersmakende foto’s!

Ezeltje prik?

Je houdt van zwemmen, bergen, zee, parachutespringen, stedentrips en duiken? Met zoveel hobby’s en passies wordt het lastig kiezen als het gaat om een leuke zomervakantie. Blijf je maar twijfelen? Maak 5 briefjes en schrijf daar vijf type vakanties op die je echt graag zou willen doen. Doe ze in een trommel en kies er blind 1 uit. Dat wordt jouw bestemming!

Reisgenotengre

Probeer je nog steeds op de valreep een vriend(in) te charteren om met je mee te gaan? Surf je je suf naar de ideale reisgenoot op allerlei forums voor het ideale vakantiemaatje of hoop je nog altijd dat die date die je later deze week hebt ineens je ware liefde blijkt te zijn en jullie samen romantisch op de bonnefooi afreizen naar Parijs? Stop ermee. Voor je het weet is de zomer voorbij en is alle fun aan je neus voorbij gegaan.

Excuses

Oriënteer je grondig, maar maak het niet te gek. Natuurlijk, je kan altijd met het excuus aankomen zetten dat er die ene perfecte reis niet meer beschikbaar was en je dus maar thuis bent gebleven deze zomer… Maar daarmee hou je niet alleen anderen maar vooral jezelf voor de gek. Er is een enorm leuk, gevarieerd aanbod aan singlereizen, voor alle interesses en leeftijden, dus het is praktisch onmogelijk dat je niets kunt vinden dat aansluit bij jouw reiswensen.

Comfortzone

Ziet de samenstelling van de groep er op het eerste gezicht prima uit? Is de bestemming naar je zin? Evenals de reisduur en de prijs? Aarzel dan niet langer en boek gewoon. Doe eens gek, zet je over je vooroordelen heen, stap uit je comfortzone en ga het avontuur aan samen met andere leuke singles. Je zult zien dat het je beter bevalt dan je vooraf denkt.

Smile!

Heb je geboekt en ben je bijna klaar voor vertrek? Check dan nog even de praktische zaken zoals een reisverzekering (dekking!) eventuele inentingen en of je paspoort nog wel geldig is.. Zou zonde zijn als je op de valreep niet mee kon toch? Tover een grote glimlach op je gezicht, vergeet de oplader van je camera en telefoon niet zodat je iedereen aan het thuisfront stikjaloers kan maken met jouw fantastische vakantiefoto’s!

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

Shoestring - Cuba

gerelateerde artikelen

Met deze handig tips reis je duurzaam

Geweldig leuke reizen voor singles van boven de 50!

Leestip: Een meisje, een droom Solo rond de wereld

7 wereldse overheerlijke zomerse drankjes

Zo waan je je op vakantie in je eigen huis

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie

Shoestring - Cuba