Artikel

5 tips om als single voorbereid op reis te gaan

Je bent van plan binnenkort een reis te gaan maken als single, misschien heb je deze zelfs al geboekt. Bij iedere reis is het zaak om je goed voor te bereiden. Als single op reis gaan zijn er waarschijnlijk zelfs een aantal zaken waar je niet zo één, twee, drie bij stil staat. Een to pack lijstje is daarom in dit geval niet onverstandig. Maar waar houd je dan precies allemaal rekening mee op zo’n singlereis en wat moet je sowieso echt niet vergeten, single of niet single?

To pack:

•Omdat dit item toch best nog wel vaak over het hoofd wordt gezien, staat hij bovenaan de lijst, opdat je hem echt niet mag vergeten. De condoom namelijk, misschien niet het eerste waar je aan denkt als je op reis gaat, maar wat een gemis als je hem echt nodig bent. Je bent tenslotte single en wie weet wie je tijdens je reis allemaal gaat ontmoeten.
•Setjes kleding, en de kunst is om ook echt niets te veel in je koffer te stoppen. Denk goed na over wat je écht zal dragen en wat wellicht alleen koffervulling zal zijn. Een aantal praktische sets, en een paar mooie sets om in uit te gaan.
•Je paspoort, vanzelfsprekend natuurlijk, maar je zou er maar zonder zitten. Net als je vliegticket mocht je het vliegtuig pakken.
•Minitubes met verzorgingspulletjes, afhankelijk van de duur van je reis is zo’n miniverpakking een uitkomst. Hierdoor creëer je weer meer ruimte in je koffer voor bijvoorbeeld toch die extra kleding set, waar je over twijfelde.
•Contant geld en een pinpas of creditcard.

Better safe than sorry

Om nogmaals het belang van het eerst genoemde aandachtspunt te onderstrepen, sta hier echt even bij stil! Stop die condooms voordat je op reis gaat alvast in je tas, het liefst je handbagage, de kans dat je er eenmaal op bestemming nog aan denkt is een stuk kleiner. Better safe than sorry!

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Onderwater seks onder de loep

Waarom een onenightstand op vakantie extra fijn is

Zo actief zijn we op vakantie met vriendschappen en de liefde

Dit is waarom we makkelijker verliefd worden op vakantie

Succesvol online flirten in een andere taal

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

50+ Singlereizen

De single vijftigplusser is reislustiger dan ooit!...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Wintersport

Lekker op skivakantie met andere singles? Doen!...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie

Shoestring - Cuba