Artikel

5 redenen waarom singles van 50plus zo reislustig zijn

Samen ontdekken, genieten, beleven, dat is het motto van de single vijftiger van nu. Korte tripjes dichtbij huis of toch liever ver weg? Alles kan en niets moet. Vrijheid blijheid maar wel in gezelschap van singles die in dezelfde levensfase verkeren. Je ontmoet nieuwe mensen, deelt samen prachtige reiservaringen en doet binnen no-time nieuwe contacten op.

5 redenen waarom singles van 50+ zo reislustig zijn:

1. Met ietwat mee levenservaring weten de 50plus singles dat het leven te kort is om er niet alles uit te halen wat er in zit. Ze hebben doorgaans ietsjes meer bagage en weten daarom heel goed wat ze wel en niet willen

2. De single van 50+ heeft meestal geen hele kleine kinderen meer en dus de handen meer vrij om op reis te gaan. Buiten de schoolvakanties om zijn ook singlereizen doorgaans een stuk goedkoper en dat maakt dat ze er massaal op uit trekken!

3. Singles van rond de vijftig hebben over het algemeen hun plekje qua werk wel gevonden. De druk om carrière te maken is eraf en dat maakt dat er meer ruimte komt voor de leuke dingen in het leven zoals reizen!

4. Ook single vrouwen van vijftig en ouder zijn in deze tijd vaak financieel onafhankelijk dus prima in staat om hun eigen leventje te leven. Sociaal gezien staan ze meer dan ooit open voor nieuwe contacten en een manier om die op te doen is een leuke singlereis te boeken!

5. De single man en vrouw van 50+ begeeft zich massaal op internet. Digibeten zijn het al lang niet meer en ze weten hun weg uitstekend te vinden. Het online zoeken en vinden van een passende singlereis is ook voor hen een fluitje van een cent geworden. Nieuwe ronde, nieuwe kansen, dat is het motto!

Niet voor niets dat 50plus singlereizen bijzonder populair zijn! Voor je het weet wil je niet meer naar huis.. Gelukkig zijn er zoveel mooie vakanties te vinden dat je snel weer kunt boeken!

Delen:
Facebook Twitter Icon

1 reacties

  1. […] je waarom de single van 50+ zo reislustig is? De reismarkt speelt daar goed op in en er zijn voor de single vijftiger van nu vele interessante […]

    9 x single reizen om verliefd op te worden | Single2Travel | 27-12-2014
 

advertentie

gerelateerde artikelen

De 8 beste bars voor singles in 2020!

Ontmoet je reisgenoten op dit reisplatform

5 x lekker op vakantie met vijftigplus singles

Singlereizen voor senioren

Singlereizen: 50-plus samen op reis met de bus

single2travel groepsreizen

50+ Singlereizen

De single vijftigplusser is reislustiger dan ooit!...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Wintersport

Lekker op skivakantie met andere singles? Doen!...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie

Single vakanties