Artikel

5 redenen waarom je op vakantie moet in de winter

Denk je aan de winter, dan denk je aan gezellige knusse avonden in huis, bij de haard. Maar eigenlijk leent dit seizoen zich juist perfect voor een vakantie! Wij geven je vijf redenen waarom je erop uit moet trekken in december of januari.

Je bestrijdt de winterblues 

Als de dagen donkerder worden en de temperaturen rond het vriespunt dansen, is de kans groot dat je somber en futloos voelt. Om je energiepeil op te krikken, heb je vitamine D nodig. Het perfecte excuus om naar een zonnig oord te trekken, want zonlicht is de belangrijkste bron van vitamine D.

Het is goed voor de portemonnee

Toegegeven: tijdens de kerstmaanden kunnen de prijzen voor een reis de hoogte inschieten. Maar doorgaans is het goedkoper om te reizen tijdens de wintermaanden dan tijdens het hoogseizoen. Wanneer je nét voor de feestdagen of erna kunt vertrekken dan ga je voor een prikkie op reis. Kijk eens op de reisagenda of de lastminute singlevakanties.

Steden pakken uit met kerstmarkten

Tijdens de winter hullen Europese steden zich traditiegetrouw in kerstsferen en organiseren ze een heuse kerstmarkt. Door te slenteren langs charmante kraampjes of te nippen van een beker glühwein, ben je meteen in vakantiesfeer. Er zijn genoeg organisatie voor singles die korte trips organiseren dus je bent meteen verzekerd van een leuk gezelschap!

Je mijdt het massatoerisme

Wie graag op reis gaat, kan sowieso niet ontsnappen aan de hordes toeristen. Maar je komt er wel een hele hoop minder tegen tijdens de wintermaanden.

Je begint het nieuwe jaar fantastisch

Begint het nieuwe jaar heel ontspannen op een fantastisch mooie plek en in leuk gezelschap. Wat is er nou mooier om je goede voornemens meteen waar te maken in de vorm van een fantastische reis? Wij zeggen.. doen!

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Wintersport: 44 procent automobilisten vindt rijden in sneeuw eng

Met deze Marie Kondo techniek spaar jij eenvoudig voor je droomreis

Vrolijke winterzon vakanties voor singles

Als eenoudergezin op wintersport: tips voor een super vakantie!

Deze dingen herken je vast wanneer je weleens gaat backpacken naar een ver oord

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

Weekendje Weg

Een paar dagen er tussen uit met singles naar...

1-oudervakantie

Eénoudervakanties zijn echt de leukste vakanties...

Wintersport

Lekker op skivakantie met andere singles? Doen!...

advertentie