Artikel

5 lentekriebel bestemmingen voor singles

Voel jij ze ook? Die lentekriebels? Hoogste tijd om die bloemetjes te zien ontluiken en die bijtjes te zien vliegen… 😉 We hebben 5 overheerlijke lentebreaks voor singles op een rijtje gezet!

1 Barcelona

Denk jij dat het een onmogelijke opgave is om Barcelona te verkennen buiten de gebaande paden omdat dit een geliefde stad is bij toeristen? Je hebt  geluk, want wij verklappen een paar van de best bewaarde geheimen van de stad!

2 Milaan

Iedereen kent Milaan van de immense Duomo, het San Siro stadion en natuurlijk als stad van La Moda. Maar Milaan heeft je meer te bieden. Als je van de gebaande paden af wil stappen of deze stad wat vaker aandoet is het leuk om nieuwe hotspots te bezoeken. Wij hebben er 5 voor je verzameld!

3 Rome

Of je nu voor het eerst naar Rome afreist of er al tig keer geweest bent; deze prachtige stad blijft fascinerend, mooi en veelzijdig. Rome leent zich uitstekend voor een heerlijke stedentrip in het najaar wanneer de temperaturen nog lekker zacht zijn. Daarom sommen wij de 5 hoogtepunten van de Italiaanse hoofdstad even voor je op!

4 Lissabon

Portugal is vooral bekend van de Algarve, maar wist je dat je dat Lissabon ook een prima bestemming is als je houdt van de combi stand en strand? Je kuiten krijgen meteen een fikse training want Lissabon ligt op heuvels dus dat wordt klimmen geblazen! Naar het strand? Dan pak je de trein en sta je in 25 minuten in de badplaats Cascais! Heerlijk om in het voorjaar te bezoeken.

5 Valencia

Kijk jij ook verlangend uit naar het voorjaar en ben je nog op zoek naar een leuke trip met mooi weer in combinatie met cultuur en strand? Dan zijn Barcelona en Valencia ideaal om in het voorjaar te bezoeken. Barcelona doet het goed in juni maar in Valencia kan je al veel eerder terecht voor haast zomerse temperaturen door de zuidelijke ligging. In april, mei geniet je al volop van de zon. En laat Valencia nou ook nog eens perfect te verkennen zijn per fiets!

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

gerelateerde artikelen

7 wereldse overheerlijke zomerse drankjes

Wacht met je goede voornemens tot de lente

De culturele hoogtepunten van Brussel en Antwerpen in één weekend

Waar met singles naar toe op vakantie in september?

Met deze tips reis je extra duurzaam de wereld rond

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

Weekendje Weg

Een paar dagen er tussen uit met singles naar...

1-oudervakantie

Eénoudervakanties zijn echt de leukste vakanties...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie

Single maar niet alleen