Artikel

5 keer super spannend op singlereis

Helemaal in je uppie met de rugzak, in een groep met singles of met een vrijwel onbekende reisgenoot die je hebt opgeduikeld op een forum? Als je single bent dan is het woord vakantie vaak al spannend op zich! Wij geven je 5 super spannende alternatieven.

1. Op de bonnefooi

In tijden van internet zijn we het niet meer gewend. Dat we ‘vroeger’ gewoon de tent achterin de auto gooiden, koelbox en slaapzak er bij en gaan met die banaan. Om maar gewoon eens te zien waar we uitkwamen. Bij dat mooie plekje aan de beek, een meertje of ineens toch aan zee in Frankrijk terwijl het oorspronkelijke idee Spanje was.. Laat oude tijden herleven, leen desnoods de broodnodige spulletje van vrienden en vertrek!

2. Verrassingsvakantie

Het is een van de reistrends van het moment: een complete verrassingsvakantie boeken en geen idee hebben waar je naartoe gaat. Mensen die bij aanbieder srprs.me een vakantie boeken krijgen pas op het vliegveld te horen waar ze naar toe gaan. Van te voren krijg je nog wel een weersvoorspelling zodat je niet met een zwembroek naar Lapland vertrekt, maar meer weet je niet. Je kunt je ook laten verrassen bij Opverrassing. Spanning verzekerd!

3. Onbekend reismaatje

Ok, je bent single en wil op reis maar toch niet helemaal alleen? Dan is een reisgenoot natuurlijk dé uitkomst. Maar… wie neem je mee als al je vrienden met hun partner gaan? Dan duikel je gewoon een kersverse reisgenoot op? Er zijn tal van reisforums waar je terecht kunt. Kijk maar eens hier. Eenmaal een leuk reismaatje gevonden? Zorg dan wel dat je goede afspraken met hem of haar maakt zo dat je vakantie niet uitloopt op een drama. Tips vind je hier. Ook spannend: met een hele groep onbekende vrijgezellen op vakantie gaan! De keuze is reuze, dus er zit vast iets voor je bij.

4. Vlieg er op uit!

Een auto, trein of busreis niks voor jou? Dan is het vliegtuig jouw beste vriend. Binnen een paar uur sta je letterlijk en figuurlijk in een compleet andere wereld. Lekker solo heeft zo z’n voordelen. Je hoeft met niemand te overleggen, je kunt zo lang weg als jij wilt en als je de hele dag in een museum wil lopen of wilt stappen tot diep in de nacht hoor je niemand klagen.. Voor leuke lastminutes en voordelige vliegtickets kijk je bijvoorbeeld op Weflycheap of Paperflies.  Op Single2Travel vind je meer tips.  Spannend toch dat je vandaag niet weet waar je volgende week verblijft?

5. Backpack avontuur

Bij een backpackvakantie denk je vast aan globetrotters die in hun eentje afreizen naar Nepal, Butan, of de jungle van Brazilië verkennen. Het type Floortje Dessing maar dan zonder camerateam zeg maar ;-). Welnee! In werkelijkheid gaan heel veel backpackers (zeker de eerste keer) naar een land dat heel toegankelijk is voor westerse toeristen. Denk aan Australië of Thailand. En wie zegt dat je niet kunt backpacken naar Italië, Spanje of door Oostenrijk? We bedoelen maar… het avontuur en de spanning huist in de reis, niet de bestemming! Wil toch écht ver weg? Kijk dan naar deze 10 backpack bestemmingen. 

Bron: Singlessite.nl

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Rondreis Thailand voor singles

Publieksprijs voor Estivant Vakanties

Aanbod groepsreizen blijft groeien

Ontmoet je reisgenoten op dit reisplatform

Eenvoudig besparen op de parkeerkosten bij het vliegveld

single2travel groepsreizen

Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je...

Zonvakantie

Hou jij van zon, strand, relaxen en heel veel...

Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure...

Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de...

advertentie